spot_img

Οδηγός Rally απογείωσε αυτό το Ford Fiesta (video)

Σε μια από τις μεγαλύτερες πτήσεις που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, αυτός ο οδηγός rally έκανε το Ford Fiesta του “καλοκαιρινό”.

Ανά τα χρόνια έχουμε δει πάρα πολλά ατυχήματα rally, με συγκρούσεις που έχουν κοστίσει πάρα πολλά χρήματα. Όμως, απογειώσεις όπως αυτή που θα δεις στο παρακάτω βίντεο δύσκολα βρίσκεις.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο νεαρός Lucas Zielinski, στο τρίτο Rally της καριέρας του, κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο για τους λάθος λόγους. Κατά τη διάρκεια του Rallye Cœur de France, ο Zielinski έκανε το αδύνατο, έχοντας ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα τρομακτικό ατύχημα. Ο λόγος του ατυχήματος, όπως όλα δείχνουν, οφειλόταν σε πρόβλημα στα φρένα. Ωστόσο, ο οδηγός rally όχι μόνο πέρασε το υπόλοιπο της ημέρας του ζαλισμένος, αλλά είδε το Ford Fiesta R2B να χρειάζεται πολλές επισκευές.

Δείτε το βίντεο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνει καιρό να ξεπεράσει το συγκεκριμένο συμβάν. Πάντως, το πρώτο πράγμα που θα κάναμε εμείς, ήταν να βλέπαμε μετά από κάθε στροφή την κατάσταση των φρένων.

Από την άλλη μεριά όμως βλέπουμε και τα επίπεδα της ασφάλειας. Ο Zielinski είναι καλά στην υγεία του και του ευχόμαστε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε πολλά ακόμα Rally.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles