spot_img

Ogier: «Έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον Hamilton»

Ο 8-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC, Sébastien Ogier, τοποθετήθηκε για το φινάλε της σεζόν του 2021 στη Formula 1 κι εξέφρασε την άποψή του πως εκλάπη το πρωτάθλημα από τον Lewis Hamilton.

Το φινάλε του Πρωταθλήματος του 2021 στη Formula 1 ήταν ανατρεπτικό, με τον Max Verstappen να προσπερνά στον τελευταίο γύρο της σεζόν τον Lewis Hamilton και να κατακτά τον Παγκόσμιο Τίτλο στους οδηγούς. Η διαχείριση του καθεστώτος αυτοκινήτου ασφαλείας από τον Michael Masi (Διευθυντής Αγώνων) στους τελευταίους γύρους ήταν, ωστόσο, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς θεατές του αθλήματος. Έκτοτε, ο Βρετανός έχει αποστασιοποιηθεί από τα «φώτα της δημοσιότητας» και δεν υπάρχει κάποια τοποθέτησή του για τα γεγονότα στην πίστα Yas Marina.

Διαβάστε επίσης: Red Bull και Honda συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2025

Ωστόσο, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει την άποψή τους για την εξέλιξη των τελευταίων γύρων της σεζόν του 2021 στη Formula 1. Ανάμεσα στις πιο πρόσφατες τοποθετήσεις είναι κι αυτή του 8-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή του WRC, Sébastien Ogier.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή “Slipstream” του 2022 για τη Formula 1.

Ο Γάλλος οδηγός χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς στην εκπομπή Super Moscato Show του RMC (Radio Monte Carlo). Παράλληλα, εμφανίζεται σίγουρος για την επιστροφή του Hamilton στη Formula 1:

Νομίζω πως θα επιστρέψει, είναι σ’ ένα απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον με την καλύτερη ομάδα αυτήν τη στιγμή. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για τον ίδιο, πραγματικά ένιωσε σαν να τον κλέψανε. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να το πούμε, τον κλέψανε. Παρόλο που τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον Max Verstappen, πραγματοποίησε μία καταπληκτική σεζόν. Στο τελευταίο τριήμερο, όμως, ο Lewis κυριάρχησε στον αγώνα, ήταν μπροστά μέχρι το τέλος. Δυστυχώς για τον ίδιο, λίγους γύρους πριν το τέλος εμφανίστηκε το περίφημο αυτοκίνητο ασφαλείας. Και οι δύο ήταν άξιοι Πρωταθλητές, όμως σε ό,τι αφορά μεμονωμένα εκείνο το τριήμερο, ήταν κλεψιά. Είναι δύσκολο να το «χωνέψει» ο Hamilton.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Mercedes τηρεί και αυτή «σιγή ιχθύος» σχετικά με το μέλλον του Lewis Hamilton, καθώς έχει κάνει μία απλή αναφορά σε ορισμένα posts της στα social media. Παρ’ όλα αυτά, εκτιμάται πως ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναμένει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την έρευνα της FIA, πριν οριστικοποιήσει την απόφασή του.  

Βαθμολογούμε τις πίστες της F1 από την καλύτερη στη χειρότερη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles