spot_img

Οι ονειρικοί στόχοι της McLaren

Ο επικεφαλής της McLaren, Zak Brown, ξεκαθάρισε πως η ομάδα έχει πολύ υψηλούς στόχους να πετύχει και θέλει η ομάδα να τερματίσει πολύ κοντά στην κορυφή στο φινάλε του 2023.

Χωρίς αμφιβολία η McLaren έχει κάνει στην πιο εντυπωσιακή στροφή στη φετινή σεζόν της Formula 1. Το αγωνιστικό πακέτο της MCL60 δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστικό και κάθε αγωνιστικό τριήμερο ήταν και μια ακόμα απογοήτευση. Στο Grand Prix Μ. Βρετανίας όμως η βρετανική ομάδα έφερε σημαντικές αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο και βελτίωσε δραστικά την απόδοσή της.

Με την ομάδα να μειώνει αισθητά την διαφορά από την Red Bull Racing στην κορυφή ο επικεφαλής της McLaren, Zak Brown, θέλει η ομάδα να τερματίσει πολύ κοντά στην κορυφή του grid στο φινάλε του 2023.

«Η Red Bull είναι μια καταπληκτική ομάδα. Προσπαθούμε να πλησιάσουμε το Max, αλλά κάθε φορά που νομίζεις ότι είσαι κοντά του καταφέρνει να ξεφύγει ξανά μπροστά. Είναι αλήθεια εντυπωσιακό. Θα ήταν πολύ ικανοποιητικό αν καταφέρουμε να τερματίσουμε ως η δεύτερη καλύτερη ομάδα της σεζόν. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας, σίγουρα όμως έχουμε επιστρέψει δυναμικά».

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream για τη Formula 1 με… καλοκαιρινή διάθεση.

Οι αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο αποτελούνταν από νέα sidepods, παρόμοια με εκείνα της RB19, νέο πάτωμα και νέο αμάξωμα στο σώμα του μονοθεσίου και συγκεκριμένα στο κάλυμμα του κινητήρα. Ακόμα, υπάρχουν πλέον νέα μικρά αεροδυναμικά βοηθήματα γύρω από το Halo και τις εισαγωγές αέρα στα ψυγεία. Ο Brown αναγνώρισε τη σκληρή δουλειά της ομάδας όλους αυτούς τους μήνες.

«Ο λόγος που είχαμε μια τόσο δραστική αλλαγή στην απόδοσή μας οφείλεται σε όλους όσους εργάζονται πίσω στο εργοστάσιό μας από τους υπευθύνους σχεδιασμού και παραγωγής, στην βελτίωση της αξιοπιστίας μέχρι και τους επικεφαλείς στρατηγικής. Όλοι οι κλάδοι συνεργάζονται καταπληκτικά μεταξύ τους. Οι αναβαθμίσεις μας στο αεροδυναμικό τμήμα είναι εντυπωσιακές, πραγματικά τους βγάζω το καπέλο. Οι οδηγοί μας μπορούν να αναδείξουν επιτέλους τις προοπτικές τους και ενώ έκανα ήδη πολύ καλή δουλειά τώρα μπορούν να το αποδείξουν με ένα καλύτερο μονοθέσιο. Στους πρώτους γύρους στον αγώνα του Σίλβερστον η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή και είναι κρίμα που ο Oscar έχασε το βάθρο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles