spot_img

Ομάδες-έκπληξη θέλουν να πάρουν τον «ελεύθερο» Sainz

O Carlos Sainz είναι πλέον περιζήτητος οδηγός και αρκετές ομάδες θέλουν να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί του για το 2025.

Το συμβόλαιο του Carlos Sainz με τη Scuderia Ferrari ολοκληρώνεται στο τέλος του 2024. Ο Ισπανός ήθελε να παραμείνει στο Μαρανέλο, ωστόσο η ιταλική ομάδα επέλεξε να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Lewis Hamilton για τη σεζόν του 2025.

Με το μέλλον του Μονεγάσκου να είναι στα «κόκκινα», ενώ πλέον ο Sainz αναζητά την τύχη του σε νέα ομάδα. Ο 29χρονος έχει πάρει δύο νίκες με τη Ferrari και έχει αποδείξει την αξία του τα τρία τελευταία χρόνια που βρίσκεται στην ιταλική ομάδα.

Το όνομα του Sainz έχει ακουστεί στο παρελθόν για την Audi, η οποία θα εισέλθει στη Formula 1 το 2026. Η οικογένεια Sainz συνδέεται άμεσα με τη γερμανική φίρμα, μια και ο πατέρας του, Carlos Sainz Sr, κέρδισε το Ράλλυ Ντακάρ πριν από μερικές εβδομάδες με τα χρώματα της Audi.

Δεν είναι μόνο η Audi που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Sainz. Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Pedro Famin, ο οδηγός της Scuderia Ferrari βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Red Bull Racing όσο και της Aston Martin.

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της μετεγγραφής-μαμούθ του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari. 

H αυστριακή ομάδα φαίνεται πως ψάχνει εναλλακτικές του Sergio Perez, ο οποίος είναι επίσης στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. Οι Verstappen και Sainz έχουν υπάρξει teammates στο παρελθόν όταν οδηγούσαν για τη Scuderia Toro Rosso. Μια πιθανή του μετεγγραφή στην RBR μπορεί να του προσφέρει ένα κορυφαίο μονοθέσιο, όμως δεν πρόκειται να έχει το στάτους νούμερο ένα οδηγού που ασφαλώς θα του προσφερθεί στην Audi.

Η Aston Martin μας έχει συνηθίσει σε κινήσεις που προκαλούν εντύπωση, όπως αυτές των Σεμπάστιαν Φέτελ και του διαδόχου του Fernando Alonso. Με δεδομένο πως ο Lance Stroll δύσκολα θα φύγει από τη βρετανική ομάδα, ο Ισπανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ίσως αποχωρήσει. O 42χρονος είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και ενδεχομένως η περίπτωση του Sainz να είναι πιο δελεαστική για τα αποτελέσματα που μπορεί να της δώσει μακροπρόθεσμα.

Ο Sainz είχε ως προτεραιότητα την παραμονή του στη Scuderia Ferrari, ωστόσο εξελίσσεται ήδη σε πρωταγωνιστή της φετινής «Silly Season».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles