spot_img

Ορίστηκε η ημερομηνία αποκάλυψης της Mercedes W15

H Mercedes-AMG ανακοίνωσε την ημερομηνία αποκάλυψης της νέας W15 με την οποία θα αγωνιστούν οι Lewis Hamilton και George Russell στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Καθώς πλησιάζει η έναρξη της φετινής σεζόν της Formula 1, οι ομάδες ανακοινώνουν μία-μία την ημερομηνία παρουσίασης των φετινών τους μονοθεσίων. Η φιλόδοξη Mercedes-AMG ανακοίνωσε στα social media με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας πότε θα δούμε για πρώτη φορά το νέο της δημιούργημα.

Ήδη γνωρίζουμε πως θα δούμε τα νέα μονοθέσια των Williams F1 και Stake F1 Team (πρώην Alfa Romeo) στις 5 Φεβρουαρίου. Ακολουθεί η Aston Martin στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ μία ημέρα μετά θα δούμε το νέο μονοθέσιο της Scuderia Ferrari.

Η Mercedes επέλεξε τις 14 Φεβρουαρίου για να αποκαλύψει στο κοινό την W15. Στο γερμανικό στρατόπεδο ευελπιστούν πως τόσο η εμφάνιση του μονοθεσίου, όσο και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα μας κάνουν να… ερωτευτούμε το νέο της μονοθέσιο. Ένα μεγάλο ερώτημα είναι τι χρωματισμό θα επιλέξουν για τη νέα σεζόν, καθώς βρίσκονται σε δίλημμα.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.


Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, η Mercedes θα κάνει τα αποκαλυπτήριά της στην πίστα του Σίλβερστον. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από τους λογαριασμούς της γερμανικής ομάδας στα social media. Επιπλέον, αναμένεται να πραγματοποιήσει το shakedown μετά την παρουσίαση ώστε να πάρει τα πρώτα δεδομένα από το νέο της δημιούργημα.

Οδηγοί της Mercedes-AMG στο 2024 θα είναι οι Lewis Hamilton και George Russell. Οι δύο Βρετανοί επιθυμούν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles