spot_img

Ούτε στην Williams δεν πίστευαν στην επίδοση τoυ Stroll

O Lance Stroll πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο Καναδικό GP και ο Paddy Lowe δεν πίστευε στα μάτια του και παραλίγο να κάνει μεγάλη γκάφα.

Ο Καναδός οδηγός της Williams, πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και σκόραρε τους πρώτους του βαθμούς στη καριέρα του.

Από τον ενθουσιασμό του, ο Paddy Lowe μετά το τέλος του αγώνα δεν πίστευε στα μάτια του και πήρε την κατεύθυνση προς το βάθρο, μιας και για τον ίδιο ήταν σαν νίκη. Αν δεν μας πιστεύετε, διαβάστε τι δήλωσε ο ίδιος.

Δεν γίνεται να υπερβάλλεις για την απόδοσή του να είμαι ειλικρινής. Έτσι όπως οδήγησε και το αποτέλεσμα που πήρε, ήταν σαν μια νίκη. Όταν κατέβηκα από το pit wall, με τα συναισθήματα που ένιωσα, κατευθύνθηκα προς το βάθρο. Ήταν μόλις μια 9η θέση αλλά σοβαρά, μοιάζει με νίκη διότι ξέρουμε πόσο δύσκολη ήταν η προσαρμογή του στην F1.

Να δούμε κατά πόσο βεβαίως η εμφάνιση θα είναι one-off για τον Stroll, ο οποίος με βάση το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πρέπει να χτίσει πάνω του. Γιατί, αν επιστρέψει στις κακές εμφανίσεις και η απόδοση δεν βελτιωθεί σε σχέση με τον Massa, όσο καλά κι αν είναι τα λεφτά που φέρνει, δύσκολα θα μείνει άλλον έναν χρόνο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles