spot_img

Παραδέχεται το λάθος του ο Raikkonen για την επαφή με τον Hamilton

O Kimi Raikkonen δήλωσε ένοχος για την επαφή που είχε στην εκκίνηση του αγώνα με τον Lewis Hamilton που έστειλε τον Βρετανό στη τελευταία θέση.

Ο Φινλανδός έκανε μια καλή εκκίνηση και στριμώχτηκε από τις δύο Mercedes, όμως στα φρένα για τη στροφή 3, ήταν δίπλα δίπλα με τον οδηγό της Mercedes. O Hamilton έδωσε χώρο στον Kimi, όμως οδηγός της Ferrari μπλόκαρε τον εμπρός αριστερά τροχό του και τον έστειλε στην τελευταία θέση.

Από την επαφή αυτή, ο Raikkonen δέχθηκε 10 δευτερόλεπτα ποινής, που τα έκτισε στο πρώτο του pit-stop, όμως αυτό δεν του απέτρεψε ώστε να βρεθεί στο βάθρο έπειτα από μάχες με τις δύο Red Bull και τον Valtteri Bottas. O Hamilton από την άλλη, κατάφερε από την τελευταία θέση να ανέβει στην 2η, ολοκληρώνοντας μια επική ανάκαμψη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο οδηγός της Ferrari παραδέχθηκε πως η επαφή ήταν δικό του λάθος.

Στη στροφή 3 μπλόκαρα το εμπρός ελαστικό μου και επειδή ήμουν πίσω του, κατέληξα στο να χτυπήσω τον Lewis από πίσω προφανώς. Έχασε τον έλεγχο, ήταν δικό μου λάθος, αλλά έτσι είναι μερικές φορές. Δεν ήταν και ο πιο νορμάλ αγώνας. Ήταν δικό μου το λάθος οπότε δέχθηκα τη ποινή, την άξιζα. Έκτισα τα 10 δευτερόλεπτα και συνέχιζα να μάχομαι μέχρι το τέλος. Έτσι είναι οι αγώνες.   

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles