spot_img

Πάρε μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα F1 2019

Βαρέθηκες στη καραντίνα και σου λείπουν οι αγώνες; Τότε ήρθε η ώρα να μπεις στο ελληνικό πρωτάθλημα F1 που διοργανώνει το Automotonews.gr και το F1Racingnews.gr και είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι.

Εν μέσω καραντίνας και έλλειψης αγώνων, ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά και να κάνουμε αυτές τις περίεργες ημέρες λίγο καλύτερες και διασκεδαστικές. Ετοιμάστε λοιπόν τις αγωνιστικές σας δεξιότητες, ώστε να μαζευτούμε και να πραγματοποιήσουμε ένα πρωτάθλημα όπου θα μας κρατήσει στη δράση για το επόμενο διάστημα.

Για να πάρεις μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα F1 πρέπει να κατέχεις τη κονσόλα του Playstation 4 αποκλειστικά, καθώς μέσω αυτής θα γίνει η διοργάνωση. Η έναρξη της σεζόν θα γίνει την επόμενη Κυριακή 26 Απριλίου στις 18:00μμ και θα αποτελείται από 10 αγώνες που θα ανακοινωθούν σύντομα. Παράλληλα, η επιλογή των ομάδων θα γίνει μέσω κλήρωσης και οι υπόλοιποι κανονισμοί θα ανακοινωθούν τις ερχόμενες ημέρες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να αγωνιστούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, ενώ θα υπάρξει λίστα αναπληρωματικών σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει πρόωρα. Μεγάλη βάση θα δοθεί φυσικά και στο επίπεδο οδήγησης, με τους οδηγούς που ονειρεύονται να παίξουν συγκρουόμενα να φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Είναι χαρά μας επίσης να ανακοινώσουμε πως οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά με ελληνική περιγραφή, ενώ τόσο από το AMN αλλά και το F1Racingnews, θα υπάρχουν ενημερώσεις για την εξέλιξη της χρονιάς με τις βαθμολογίες κτλ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Για να κατοχυρώσεις τη συμμετοχή σου, στείλε μας προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, με τις διαθέσιμες θέσεις να είναι λίγες και ο χρόνος περιορισμένος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles