spot_img

Πάρε μέρος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και οι Έλληνες οδηγοί θα ριχτούν στη μάχη για την ανάδειξη του καλύτερου στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Μετά την άκρως πετυχημένη πρώτη σεζόν το περασμένο καλοκαίρι και το F1 Greek Mini Series τον χειμώνα, ήρθε η στιγμή για το επόμενο ταξίδι. Το Automotonews.gr παρουσιάζει την δεύτερη σεζόν του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 28 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Όπως και η πρώτη σεζόν, θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του Playstation 4. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν πρέπει να διαθέτουν την κονσόλα. Το Πρωτάθλημα αναζητά οδηγούς όλων των ειδών και ταχυτήτων, οι οποίοι θα μπουν στο μεγάλο community μας.

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Automotonews στο Youtube και μπορείς να το βρεις εδώ. Επιπλέον, μπορείς να μπεις στον Discord Server μας όπου γίνονται οι μεγάλες ανακοινώσεις. Η κοινότητά μας μεγαλώνει και επιθυμούμε να σας έχουμε όλους μαζί μας.

Για να κάνετε εγγραφή στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1, πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected]. Ο Τίτλος πρέπει να αναφέρει το Ελληνικό Πρωτάθλημα και μέσα θα περιλαμβάνετε το ονοματεπώνυμό σας. Εν συνεχεία, θα σας παρέχουμε το Βιβλίο Κανονισμών του Πρωταθλήματος, το οποίο θα πρέπει να διαβάσετε αναλυτικά. Από εκεί και πέρα πρέπει να επιβεβαιώσετε την επιθυμία σας να συμμετάσχετε στο Πρωτάθλημα. Για οποιαδήποτε ερώτηση αναφορικά με το Βιβλίο Κανονισμών ή για κάποια διευκρίνιση, μπορείτε να την κάνετε. Οι αγώνες θα διεξάγονται ημέρα Κυριακή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι να υπάρξει ένα όριο συμμετοχών. Έπειτα, θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης ώστε να ολοκληρωθεί το grid του Πρωταθλήματος. Θα ακολουθήσουν ημερομηνίες και η αποκάλυψη του Προγράμματος Αγώνων. Σκοπός μας είναι να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα στα μέσα Φλεβάρη. Μέγιστος αριθμός αγώνων θα είναι 10.

Για οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο ίδιο e-mail.

Λήξη εγγραφών: 7 Φεβρουαρίου

Εκτιμώμενη Έναρξη Πρωταθλήματος: 21 Φεβρουαρίου*

Εκτιμώμεμη Λήξη Πρωταθλήματος: 9 Μαΐου*

*Οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης του Πρωταθλήματος δεν είναι τελικές. Θα επικυρωποιηθούν από τον διοργανωτή.

Σας περιμένουμε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 για μία ακόμα σεζόν γεμάτη δράση, μάχες και συγκινήσεις.      Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles