spot_img

Perez: «Είχα καλή αίσθηση, αύριο θα παλέψω για τη νίκη»

Ο νικητής του Αγώνα Σπριντ του GP Αζερμπαϊτζάν, Sergio Perez, ήταν χαρούμενος με το αποτέλεσμα που είχε το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ τόνισε πως θα διεκδικήσει τη νίκη στον αυριανό αγώνα.

Ο Sergio Perez κατέκτησε νίκη σε αγώνα Sprint για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Formula 1 στην πίστα του Μπακού, εκεί όπου πέτυχε και την πρώτη του νίκη με τη Red Bull Racing το 2021. Ο Μεξικανός πέρασε στον 8ο γύρο τη Scuderia Ferrari του Charles Leclerc και διατηρήθηκε στην κορυφή, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Μετά τη λήξη του Αγώνα Σπριντ του GP Αζερμπαϊτζάν, ο Sergio Perez έκανε ένα πρώτο σχόλιο για την προσπάθειά του.

«Είχα καλή αίσθηση, πρόκειται για μία δύσκολη διαδικασία. Εμείς ως οδηγοί έχουμε αρκετή πίεση, όπως και οι μηχανικοί μας. Συνεπώς, το να φύγουμε σήμερα από την πίστα με το μέγιστο των πόντων ήταν ο βασικός μας στόχος, όμως γνωρίζουμε πως αύριο (Κυριακή) είναι ο κύριος αγώνας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #111 για τον κόσμο της Formula 1. 

Ο «Checo» ρωτήθηκε για το πόσο τον δυσκολεύει το γεγονός πως εκκινεί από την 3η θέση στο GP Αζερμπαϊτζάν, αλλά και το βαθμό στο οποίο έχει κατανοήσει το μονοθέσιο με μόνο μία περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

«Καταφέραμε να βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα, όμως αύριο (GP Αζερμπαϊτζάν) θα έχουμε πολύ υψηλότερο φορτίο καυσίμου, ενώ και οι συνθήκες στην πίστα θα είναι διαφορετικές. Νομίζω πως σήμερα μάθαμε αρκετά πράγματα. Η 3η θέση σίγουρα δεν είναι η ιδανική για τον αγώνα, όμως θα προσπαθήσω και θα παλέψω για τη νίκη».

Μετά τον αγώνα Sprint στο Μπακού, ο Sergio Perez μείωσε στους 13 πόντους τη διαφορά από τον επικεφαλής του Πρωταθλήματος οδηγών, τον teammate του, Max Verstappen.

Δείτε το GP Ιταλίας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles