spot_img

Perez: «O Verstappen έδειξε ποιος πραγματικά είναι»

Έντονος ο εκνευρισμός του Sergio Perez προς τον teammate του, Max Verstappen μετά την ολοκλήρωση του GP Βραζιλίας, με τον Μεξικανό να επιτήθεται στον Ολλανδό.

Το Grand Prix Βραζιλίας εκτός από πλούσιο θέαμα, φαίνεται πως μας χαρίζει και παρασκήνιο. Ο Μαξ Φερστάπεν στους τελευταίους γύρους προσπέρασε τον teammate του, Σέρχιο Πέρεζ, ο οποίος μάχεται για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών. Ο Ολλανδός είχε εντολή να προσπεράσει τους Σαρλ Λεκλέρ και Φερνάντο Αλόνσο, ειδάλλως θα έπρεπε να δώσει στη συνέχεια τη θέση πίσω στον Μεξικανό.

Ο Πέρεζ απο τη μεριά του είχε την ενημέρωση πως ο Φερστάπεν θα του επέστρεφε τη θέση, με τη Red Bull να υπενθυμίζει την εντολή στον Φερστάπεν στην αρχή του τελευταίου γύρου. Μετά το «πέσιμο» της καρό σημαίας, ο αρχιμηχανικός του Πέρεζ τον ενημέρωσε πως ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πέρασε τη γραμμή του τερματισμού.

Η ειρωνική αντίδραση του Πέρεζ τα λέει όλα.

«Ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό παιδιά. Δείχνει ποιος πραγματικά είναι».

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως προκάλεσε τεράστια έκπληξη τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα, με τον επικεφαλής της, Κρίστιαν Χόρνερ, να του ζητά αμέσως συγγνώμη. Ο Πέρεζ το είχε παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Φερστάπεν, παίζοντας άμυνα στο όριο στον Λιούις Χάμιλτον.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles