spot_img

Perez: «Τα έδωσα όλα για τη νίκη, ήταν ο καλύτερός μου αγώνας»

Ο Sergio Perez δήλωσε άκρως ενθουσιασμένος για την δεύτερη νίκη του στην σεζόν στο Grand Prix Σιγκαπούρης, όπου μονοπώλησε στον αγώνα με αναμφισβήτητα την καλύτερη εμφάνιση του φέτος στο Πρωτάθλημα.

Σε ένα ανατρεπτικό αγώνα γεμάτο ανατροπές και αλλεπάλληλα αυτοκίνητα ασφαλείας ο Μεξικανός κυριάρχησε στο circuit του Marina Bay. Κατά την εκκίνηση έχοντας την αγωνιστική γραμμή όπου το οδόστρωμα ήταν πιο στεγνό είχε καλύτερο πάτημα από τον Charles Leclerc και βρέθηκε πρωτοπόρος του αγώνα. Η βρεγμένη πίστα δημιούργησε πολλά προβλήματα με πολλούς οδηγούς να εγκαταλείπουν τον αγώνα και το αυτοκίνητο ασφαλείας να βγαίνει στην πίστα.

Ο Perez όμως κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Μονεγάσκο παρά τις απαιτητικές συνθήκες εντός πίστας, ακόμα και όταν οι αγωνοδίκες έδωσαν εντολή για ενεργοποίηση του DRS. Η μεγάλη αυτή νίκη όπως δήλωσε και ίδιος είναι μια πολύ σημαντική στην καριέρα του.

«Ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος αγώνας που έχω κάνει. Είχα τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα παρά το γεγονός ότι στην αρχή τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Οι τελευταίοι γύροι ήταν τόσο έντονοι, όσο οδηγούσα δεν το καταλάβαινα αλλά μόλις τελείωσε ο αγώνας το ένιωσα για τα καλά. Τα έδωσα όλα για την νίκη σήμερα.»

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ιταλίας.

Η νίκη αυτή έδωσε πολύ σημαντικούς βαθμούς για τον Perez στην κατάταξη οδηγών και την μάχη του για την 2η θέση στο Πρωτάθλημα Οδηγών. Παράλληλα, το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα κρατά τις ελπίδες έστω και μαθηματικά για Perez και Leclerc να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ο Perez στους τελευταίους γύρους ενημερώθηκε πως θα βρεθεί υπό εξέταση μετά το τέλος του αγώνα για παραβίαση των κανονισμών αυτοκινήτου ασφαλείας. Παρ’ όλα αυτά δήλωσε ότι δεν έκανε κάποιο λάθος αλλά φρόντισε να καλύψει την πιθανή ποινή.

«Δεν έχω ιδέα τι συνέβη και απλά με ενημέρωσαν στο team radio ότι είμαι υπό εξέταση και πως έπρεπε να αυξήσω την διαφορά. Τέλος, νομίζω θα είναι πολύ ιδιαίτερο τόσο για τον Max όσο και για την ομάδα και την Honda να πάρει τον τίτλο στην Ιαπωνία».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Με τη νίκη του αυτή, ο Perez παρέμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles