spot_img

Leclerc: «Πίεσα όσο μπορούσα, χρειάζομαι καλό ύπνο»

Ο Charles Leclerc παραδέχθηκε πως προσπάθησε στο 100% για να ανακτήσει την πρώτη θέση στο GP Σιγκαπούρης, έναν αγώνα που τον εξουθένωσε σωματικά, λέγοντας πως χρειάζεται να κοιμηθεί καλά το βράδυ.

Η Ferrari παρέμεινε για 6ο συνεχόμενο αγώνα μακριά από τη νίκη στο GP Σιγκαπούρης, παρόλο που ο Charles Leclerc εκκινούσε από την pole position και είχε το βασικό του αντίπαλο, Max Verstappen, πίσω στην 8η θέση. Ο teammate του Ολλανδού, Sergio Perez, τέθηκε επικεφαλής του αγώνα από την εκκίνηση και διατηρήθηκε εκεί ως το τέλος, παρά την προσπάθεια του Μονεγάσκου. Ο Leclerc αγνοεί τη νίκη από το GP Αυστρίας τον περασμένο Ιούλιο και η προσπάθειά του να μείνει στη 2η θέση του Πρωταθλήματος οδηγών δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Ο Μονεγάσκος, αμέσως μετά το τέλος του GP Σιγκαπούρης, ισχυρίστηκε πως έδωσε τα πάντα για τη νίκη στην πίστα του Marina Bay, περιγράφοντας τι συνέβη μόλις έσβησαν τα κόκκινα φώτα.

«Όντως πίεσα όσο μπορούσα, η κακή εκκίνηση μας έθεσε σε μειονεκτική θέση και ήταν πολύ δύσκολο να αγωνιστούμε από εκεί και πέρα. Είχα ένα μικρό σπινάρισμα στους τροχούς μου και σε εκείνο το σημείο έχασα απόδοση».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας. 

Ο Leclerc, μεταξύ άλλων, περιέγραψε και τη δυσκολία του GP Σιγκαπούρης, από πλευράς σωματικών αντοχών.

«Ήταν δύσκολος αγώνας, χρειαζόμαστε έναν καλό ύπνο το βράδυ και θα ετοιμαστούμε για την Ιαπωνία».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Charles Leclerc, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του, ήταν εξουθενωμένος με τη λήξη του GP Σιγκαπούρης. Ο Μονεγάσκος βρίσκεται 104 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος οδηγών, Max Verstappen, ενώ ο Sergio Perez τον πλησίασε μόλις στους 2 πόντους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles