spot_img

Πιστεύει σε βαθμούς η Sauber

H Monisha Kaltenbon πιστεύει πως παρά το γεγονός πως η ομάδα της δεν βαθμολογήθηκε στην Αυστραλία, θα έχει κι άλλες ευκαιρίες αργότερα στη σεζόν.

Η Sauber ήταν μία από τις πιο αργές ομάδες στον πρώτο αγώνα της χρονιάς μαζί με την McLaren. O Antonio Giovinazzi κατάφερε να τερματίσει μόλις 12ος  δύο γύρους πίσω από τον Sebastian Vettel, ενώ ο Marcus Ericsson εγκατέλειψε τον αγώνα.

Παρά το γεγονός όμως πως η Ελβετική ομάδα αγωνίζεται με κινητήρα Ferrari του 2016, η επικεφαλής Monisha Kaltenborn δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κατακτήσει βαθμούς.

«Πιστεύω πως είναι αρκετά πιθανό να πάρουμε βαθμούς. Γνωρίζουμε καλά τον κινητήρα και το τι μπορεί να κάνει και τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του σασί. Θα βάλουμε τα δυνατά μας. Θα υπάρχουν δύσκολοι αγώνες και το ξέρουμε. Αλλά θα υπάρχουν και αγώνες όπου θα μπορεί να μας δοθεί η ευκαιρία και θα τη διεκδικήσουμε».

Η Kaltenborn ποντάρει στις αναβαθμίσεις που ετοιμάζει η ομάδα για τους επόμενους αγώνες, συν το γεγονός πως η οδηγησιμότητα του κινητήρα θα βελτιωθεί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles