spot_img

Πλησιάζουν οι 24H του Le Mans 2020 (vid)

O Σεπτέμβριος έχει μπει για τα καλά και η εκκίνηση για τις 24H του Le Mans, του μεγαλύτερου αγώνα στο motorsport, πλησιάζει.

Η φετινή έκδοση του αγώνα λόγω της πανδημίας του Covid-19 μεταφέρθηκε για τις 19-20 Σεπτεμβρίου, με τις ομάδες και τους οδηγούς να βρίσκονται ήδη στη Γαλλία για τις προετοιμασίες. Το Automotonews.gr θα καλύψει όλες τις εξελίξεις από τον διάσημο αγώνα, που αποτελεί μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC). H Toyota Gazoo Racing και η Rebellion Racing θα αναμετρηθούν για τη νίκη στην LMP1, έχοντας ως στόχο βέβαια και τον Παγκόσμιο Τίτλο. Από την άλλη, στις GT κατηγορίες, Ferrari, Porsche και Aston Martin θα δώσουν μεγάλες μάχες ρόδα με ρόδα που κόβουν την ανάσα.

Η εκκίνηση του αγώνα είναι προγραμματισμένη μισή ώρα νωρίτερα από την συνηθισμένη ώρα. Το Σάββατο λοιπόν 19 Σεπτεμβρίου, η εκκίνηση θα δοθεί στις 15:30μμ.

Το δυσάρεστο της όλης κατάστασης φυσικά, αποτελεί η απουσία των θεατών, καθώς η αύξηση κρουσμάτων μέσα στον Αύγουστο, αποθάρρυνε τους διοργανωτές να συνεχίσουν το σχέδιο των 50.000 θεατών. Επιπλέον, αρκετές ομάδες, κυρίως από τις Η.Π.Α. δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν, με την Corvette Racing να είναι μια από αυτές.

Δείτε το teaser για τις 24H του Le Mans στο παρακάτω βίντεο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles