spot_img

Ποινή για τον Leclerc στη Βραζιλία

Ο Charles Leclerc θα δεχθεί ποινή για την εκκίνηση του GP Βραζιλίας, καθώς θα αλλάξει κομμάτια στην κινητήρια μονάδα του.

Στο πλαίσιο του GP των Η.Π.Α, ο Μονεγάσκος είχε διαρροή λαδιού στον κινητήρα του, με τη Ferrari να αναγκάζεται να του τοποθετήσει τον Spec 2 κινητήρα που χρησιμοποιούσε μέχρι την Ουγγαρία. Αυτό σημαίνει πως στον αγώνα του Austin, ήταν λίγο πιο κάτω σε ιπποδύναμη σε σχέση με αυτό που μπορούσε να αποδώσει με τον Spec 3, σε έναν κάκιστο αγώνα για τη Scuderia που θύμισε τις εμφανίσεις πριν το καλοκαίρι.

Η Ferrari λοιπόν τώρα αποφάσισε πως στο GP Βραζιλίας θα φέρει νέα κομμάτια για τον Leclerc, ο οποίος θα έχει νέο ICE (κινητήρα εσωτερικής καύσης) και αυτόματα θα δεχθεί 10 θέσεις ποινής στην εκκίνηση του αγώνα. Όμως ενδέχεται να αλλάξει επιπλέον κομμάτια στη κινητήρια μονάδα, πράγμα που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και τελευταίος τον 20ο αγώνα της χρονιάς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επιπλέον, η Ferrari πηγαίνει στη Βραζιλία έχοντας στη πλάτη της τις φήμες περί νομιμότητας της κινητήριας μονάδας, έπειτα από τη κακή εμφάνιση στο Circuit of the Americas και την ειδική ντιρεκτίβα της FiA. Αυτό ήρθε έπειτα από αναλυτική ερώτηση με ειδικές επισημάνσεις από πλευράς Red Bull Racing και θα έχει ενδιαφέρον αν η μείωση του πλεονεκτήματος στις ευθείες θα συνεχίσει να υφίσταται στο Interlagos.

Από μεριά της, η Ferrari δια στόματος του επικεφαλής της, Mattia Binotto, διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε κατηγορία, λέγοντας πως στο Austin η ομάδα του ακολούθησε μια διαφορετική κατεύθυνση με το set-up.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles