spot_img

Μένει στη Red Bull ο Albon το 2020

Ο Alexander Albon θα παραμείνει μέλος της Red Bull Racing και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, κερδίζοντας επάξια τη θέση του στην ομάδα.

Η αυστριακή εταιρεία επιβεβαίωσε αυτό που βλέπαμε εντός πίστας στους τελευταίους αγώνες, με τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις του Ταϊλανδού να έχουν σταδιακή βελτίωση. Τα σχόλια και οι δηλώσεις παραγόντων των «Ταύρων» ήταν άκρως θετικά και σε πολύ διαφορετικό τόνο σε σχέση με αντίστοιχες δηλώσεις για τον Pierre Gasly.

Ο Albon αντικατέστησε τον Γάλλο μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, καθώς τα αποτελέσματα του δεύτερου δεν ήταν αρκετά καλά για να δικαιολογήσουν τη παρουσία του, ειδικά σε σύγκριση με τον Max Verstappen. Όμως στη Toro Rosso, ο Gasly βρήκε ένα διαφορετικό περιβάλλον, όπου του έδωσε την αυτοπεποίθηση να βρει τον εαυτό του.

Έτσι, με δύο αγώνες να απομένουν η Red Bull ανακοίνωσε πως ο Albon θα πλαισιώσει τον Verstappen και το 2020 και στη Toro Rosso θα παραμείνει ο Gasly, μαζί τον Daniil Kvyat.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αυτό αφήνει μόλις μία θέση ελεύθερη για το 2020, με την Williams να περιμένει μετά το τέλος της χρονιάς για να ανακοινώσει τον teammate του George Russell που έχει συμβόλαιο έως και το 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles