spot_img

Ποινή στον Πέρεζ για το GP Αυστραλίας – Από που θα εκκινήσει

Ο Sergio Perez ήταν άτυχος καθώς μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών της Formula 1 στο GP Αυστραλίας δέχθηκε ποινή θέσεων για τον αυριανό αγώνα.

Από την 6η θέση του grid θα εκκινήσει τον αγώνα στο Grand Prix Αυστραλίας ο Sergio Perez. Ο Μεξικανός οδηγός της Red Bull Racing δέχτηκε ποινή τριών θέσεων, καθώς εμπόδισε τον Nico Hulkenberg της Haas στην πρώτη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών.

Σύμφωνα με τους αγωνοδίκες της Formula 1, ο Perez εμπόδισε χωρίς λόγο στη στροφή 13 της πίστας τον Χούλκενμπεργκ, ο οποίος βρισκόταν σε γρήγορο γύρο. Ο οδηγός της Red Bull αν και σε αργό γύρο βρέθηκε στο apex της στροφής, με αποτέλεσμα ο Γερμανός οδηγός της Haas να αναγκαστεί να αφήσει την αγωνιστική γραμμή και να χάσει χρόνο.

Έτσι από την 3η θέση που πήρε στις κατατακτήριες δοκιμές στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης, O Perez υποχωρεί στην 6η θέση της σειράς εκκίνησης. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθεί στο grid πίσω από τον Όσκαρ Πιάστρι της McLaren και μπροστά από τον George Russell της Mercedes.

Σύμφωνα με το ηχητικό απόσπασμα από τον ασύρματο της Red Bull Racing, οι μηχανικοί δεν ειδοποίησαν έγκαιρα τον Perez ότι πλησίαζε άλλο μονοθέσιο. Η Red Bull έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση στην ποινή.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles