spot_img

Ποιος ήταν ο χειρότερος αγώνας του Verstappen στο 2023;

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Max Verstappen, αποκάλυψε τον αγώνα τον οποίο διασκέδασε λιγότερο από όλους στην περασμένη σεζόν του F1.

Έπειτα από μία χρονιά με 19 νίκες σε 22 Grand Prix ελάχιστοι πιστεύουν πως υπάρχει κάποιο αγωνιστικό τριήμερο στο οποίο ο Max Verstappen δεν απέδωσε στο 100%. Ο Ολλανδός είχε μία απίθανη σεζόν στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 και σημείωσε πολλά νέα ρεκόρ.

Παρ’ όλα αυτά ο Verstappenεπέλεξε έναν αγώνα στον οποίο ο ίδιος δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Και πριν κάποιος πει για τη Σιγκαπούρη, όχι, ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν επέλεξε στο Grand Prix της Μαρίνα Μπέι.

«Ο χειρότερος αγώνας μου είναι σίγουρα το Μπακού. Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος με όλα όσα έγιναν το αγωνιστικό τριήμερο. Δεν ήταν ο καλύτερος αγώνας της ζωής μου. Δοκίμαζα διαφορετικά πράγματα στον αγώνα με τις ρυθμίσεις στο τιμόνι. Αυτά τα έκανα επειδή ήταν και το μονοθέσιο ακόμη πολύ καινούργιο. Μετά από εκείνον τον αγώνα είπα στον εαυτό μου: “δεν πειράζει που δεν πήρες τη νίκη, έμαθες όμως πολλά πράγματα”. Στη Σιγκαπούρη δεν ήμασταν καλοί και μάλλον κάναμε λάθος επιλογές στο στήσιμο του μονοθεσίου. Για εμένα κατά μία έννοια ο αγώνας της Σιγκαπούρης ήταν σαν να μην έγινε».

Όσο για το 2024, ο 26χρονος περιμένει μια πολύ διαφορετική χρονιά και δύσκολα θα επαναλάβει τα όσα έκανε στο φετινό πρωτάθλημα. Το 2024 είναι εδώ και η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση της σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της.

Ακούστε την τελευταία εκπομπή μας για τη Formula 1 στο 2023 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles