spot_img

Πολύ απογοητευμένος ο Verstappen από τις κατατακτήριες

Ο Max Verstappen δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά το σημαντικό λάθος του στις κατατακτήριες του GP Εμίλια-Ρομάνια, το οποίο του κόστισε την pole position.

Οι δυο οδηγοί της Red Bull έκλεισαν τις κατατακτήριες στην κορυφή πίσω από τον pole man Lewis Hamilton. Ο Ιπτάμενος Ολλανδός όμως έκανε έναν κακό γύρο στην τελευταία του προσπάθεια να γράψει χρόνο στο Q3, βγαίνοντας εκτός πίστας στο σικέιν της Variante Tamburello.

Διαβάστε επίσης: GP Εμίλια-Ρομάνια QP: Ο λόγος του Hamilton

Γνωρίζοντας πως το λάθος αυτό ήταν καθοριστικό, δείχνει πεπεισμένος να πιέσει όσο το δυνατόν περισσότερο στον αγώνα.

Στο Q3 δεν τα πήγα καθόλου καλά. Στην τρίτη στροφή βγήκα τελείως εκτός γραμμής και το πέρασμά μου ήταν πολύ κακό και ατσούμπαλο. Συμβαίνουν όμως αυτά, δεν πάνε πάντα όλα τέλεια. Θα βρούμε τι ακριβώς πήγε στραβά και παρά την κακή εμφάνιση μου στο Q3 δεν είναι άσχημο να εκκινείς από την τρίτη θέση.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το preview του GP Εμίλια-Ρομάνια.

Τα μονοθέσια της ομάδας θα εκκινήσουν από την δεύτερη και τρίτη θέση του grid με διαφορετικά ελαστικά. Ο Perez με την μαλακή γόμα, ενώ ο Verstappen με την μεσαία γόμα. Η στρατηγική των pit stop και για τους δυο οδηγούς θα αποδειχθεί καθοριστική για την έκβαση του αγώνα.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αυριανή εκκίνηση. Τα δυο μονοθέσια της ομάδας θα φοράνε διαφορετικό σετ ελαστικών και θα δείξει πόσο καλά θα λειτουργήσει για εμάς αυτό το πλάνο. Εννοείται θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας όσο πιο πολύ γίνεται.

Ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα πρέπει να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στον αγώνα υπό την πίεση των δυο «Ταύρων», με τον teammate Valtteri Bottas να βρίσκεται αρκετά πίσω στο grid. Θα καταφέρει να αντέξει την πίεση και να κατοχυρώσει άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα; Μπορεί ο Verstappen να ξεπεράσει τις κακές κατατακτήριες και να πάρει τη πρώτη νίκη στο 2021;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Δείτε το GP Βελγίου για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles