spot_img

Πονοκέφαλος στη Red Bull περί εγκατάλειψης Verstappen

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Red Bull Racing, μετά από ακόμη μία εγκατάλειψη για τον Max Verstappen στο 2022.

Μόλις τρεις αγώνες έχουν συμπληρωθεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 στο 2022, όμως ο Max Verstappen μετρά δύο εγκαταλείψεις και μία νίκη. Η δεύτερη αστοχία ήρθε στον αγώνα της Αυστραλίας, με τον Ολλανδό να αναγκάζεται να σταματήσει την RB18 στη στροφή 2. Η ατυχία του αυτή έδωσε την ευκαιρία στον Charles Leclerc της Ferrari για τη δεύτερη νίκη του στη χρονιά και να αποκτήσει ένα μεγάλο προβάδισμα στη βαθμολογία.

Λίγο πριν σταματήσει το μονοθέσιό του, ο Verstappen ανέφερε πως μύριζε κάτι περίεργο και δεν αποκλείεται η αστοχία να συνδέεται με αυτήν στο Μπαχρέιν. Για τη δεύτερη εγκατάλειψη σε τρεις αγώνες στο 2022, ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα:

Όλα είναι προς ώρας εικασίες. Ο Max μύρισε καύσιμο, όμως πρέπει να κατανοήσουμε πλήρως τι προκάλεσε την αστοχία. Είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικό για τον Max. Δεν θα γνωρίζουμε το τι ακριβώς συνέβη όμως με το μονοθέσιο μέχρι να επιστρέψει στο εργοστάσιο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Επιπλέον, ο Horner αναφέρθηκε και στην έλλειψη ρυθμού της RB18 στην Αυστραλία:

Είχαμε έναν κακό αγώνα. Ήμασταν πιο αργοί από τη Ferrari και τον Charles, οπότε πρέπει να τους συγχαρώ για τη νίκη. Έχουν ένα φοβερό μονοθέσιο, λιγότερα προβλήματα με τα ελαστικά και τη φθορά τους. Πιστεύαμε πως ήμασταν πιο κοντά τους. Είχαν λιγότερα προβλήματα από όλους στην Αυστραλία. Εμείς είχαμε πολλή φθορά και άλλα ζητήματα με το μονοθέσιο. Ευτυχώς ο Checo (Perez) πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με τη δεύτερη θέση.

Μετά από τη δεύτερη εγκατάλειψή του, ο Verstappen ήταν πολύ απογοητευμένος και παράλληλα εκνευρισμένος, κάτι το οποίο δεν έκρυψε. Ωστόσο, το πρωτάθλημα έχει ακόμη 19 αγώνες ώστε να ολοκληρωθεί, όμως βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Δείτε το GP Κίνας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Πηγή: Gazzetta

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles