spot_img

Πώς η Ferrari θα προσεγγίσει την εξέλιξη της SF-24

H Scuderia Ferrari έχει ορίσει ένα πλάνο εξέλιξης της νέας SF-24 και είναι αισιόδοξη πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο ενόψει της φετινής χρονιάς.

Ένα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η Scuderia Ferrari στο 2024 με τη νέα SF-24. H ιταλική ομάδα βρίσκεται στο Μπαχρέιν για τις χειμερινές δοκιμές που διεξάγονται στην πίστα του Σακχίρ από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τεστ ώστε στο εργοστάσιο του Μαρανέλο να δουν που βρίσκονται από πλευράς απόδοσης. Μάλιστα, γίνεται ήδη λόγος για αναβαθμίσεις στην SF-24 πριν καν πατήσει πίστα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari, Enrico Cardile, ρωτήθηκε σχετικά με το πρόγραμμα αναβαθμίσεων της ιταλικής ομάδας και πότε θα ξεκινήσει.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως με το μονοθέσιο που δημιουργήσαμε έχουμε ήδη κάνει πρόοδο και το έχουμε εξελίξει στην αεροσήραγγα σε σχέση με αυτό με το οποίο έχουμε στο Μπαχρέιν. Θα αποφασίσουμε μετά τις δοκιμές πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρουμε αναβαθμίσεις. Το πρώτο βήμα είναι να δούμε πού βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό και να συνεχίσουμε τη δουλειά στο εργοστάσιο. Το μονοθέσιο βελτιώνεται συνεχώς και οι ομάδες πίστας και εργοστασίου θα αποφασίσουν που θα έχουμε αναβαθμίσεις».

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 

Επιπλέον μίλησε και για τους πολύ επιθετικούς στόχους που είχαν στο εργοστάσιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα ώστε να είναι ανταγωνιστικοί στο 2024.

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά. Είχαμε πολύ απαιτητικούς στόχους. Θέλαμε να πετύχουμε το στόχο μας όσον αφορά την ταχύτητα και παράλληλα να δημιουργήσουμε ένα μονοθέσιο πολύ πιο ευγενικό στην οδήγηση για τους οδηγούς για όλες τις συνθήκες. Δουλέψαμε πάρα πολύ στο σχεδιασμό. Αν πετύχαμε τους στόχους μας, θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles