spot_img

Πώς ο Verstappen μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του με τη Red Bull

O Max Verstappen είναι όπως όλα δείχνουν σε θέση να φύγει από τη Red Bull Racing καθώς όρος στο συμβόλαιό του, του επιτρέπει να το σπάσει.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Red Bull Racing βρίσκεται σε κρίση με αφορμή την «υπόθεση Horner». Ο επικεφαλής των «ταύρων» μπορεί να απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για απρεπή συμπεριφορά σε βάρος εργαζόμενης, ωστόσο το θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμα και οι εντάσεις μέσα στην ομάδα παραμένουν αμείωτες.

Οι διαμάχες είναι έντονες στο εσωτερικό των πρωταθλητών, έχουν άμεση σύνδεση με τη… μαμά Red Bull και κρατούν χρόνια. Τώρα όμως βγήκαν στο προσκήνιο και τον «εμφύλιο» έρχεται να εντείνει ο Jos Verstappen με δηλώσεις κατά του Christian Horner.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στη Red Bull Racing, καθώς έχουν ξεκινήσει οι φήμες στα social media περί φυγής του Max Verstappen. Μάλιστα γίνεται λόγος πως ο Ολλανδός είναι πολύ πιθανό να πάει στη Mercedes-AMG, με τον πατέρα του να έχει συνάντηση στο Μπαχρέιν σε κοινή θέα με τον επικεφαλής των Γερμανών, Toto Wolff.

Τώρα προκύπτει από δημοσιεύματα ότι ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έχει όρο στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να φύγει από τη Red Bull Racing. Σύμφωνα με το racingnews365, πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση είναι ο σύμβουλος της Red Bull σε αγωνιστικά θέματα, Helmut Marko.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν και συζήτηση για τις φήμες Verstappen-Mercedes Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο.

Ο όρος λοιπόν προβλέπει πως αν ο Marko αποχωρήσει από την αυστριακή ομάδα, τότε και ο Verstappen μπορεί να πράξει το ίδιο. Οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις, καθώς ο Αυστριακός ήταν εκείνος που πίεσε ώστε ο Ολλανδός να ενταχθεί στην οικογένεια της Red Bull στο τέλος του 2014.

Ο Verstappen είχε υπογράψει το συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην ιστορία της Formula 1 στο τέλος του 2021. Η διάρκειά του είναι μέχρι το τέλος του 2028 και οι απολαβές του Φερστάπεν ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Grand Prix Σαουδικής Αραβίας το τριήμερο 7-9 Μαρτίου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles