spot_img

Πώς θα ονομάζεται η νέα Ferrari; (vid)

Η Ferrari αποκάλυψε την ονομασία του μονοθεσίου που θα αγωνιστεί το 2022 και θα παρουσιαστεί στις 17 Φεβρουαρίου.

H Formula 1 ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη νέα γενιά μονοθεσίων και ομάδες βρίσκονται στην τελική φάση προετοιμασίας για το 2022. Ήδη έξι εκ των δέκα έχουν ανακοινώσει τις ημερομηνίες αποκάλυψης των μονοθεσίων τους, ενώ παράλληλα στρέφουν την προσοχή τους στο πρώτο χειμερινό τεστ στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε επίσης: Red Bull και Honda συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2025

Η Ferrari θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο στις 17 Φεβρουαρίου και τώρα αποκάλυψε το όνομά του. Το όνομά του είναι F1-75 και αποτίει φόρο τιμής στο πρώτο αυτοκίνητο που πέρασε στην παραγωγή πριν από 75 χρόνια στο εργοστάσιο στο Μαρανέλο. Συγκεκριμένα, στις 12 Μαρτίου του 1947 ο Enzo Ferrari είχε βάλει μπρος τον κινητήρα 125 S για πρώτη φορά.

Ακούστε απόψε στις 21:00 την εκπομπή “Slipstream” με όλες τις τελευταίες ειδήσεις της F1.

Το 2022, η Ferrari θα συνεχίσει με τους Charles Leclerc και Carlos Sainz για επίσημους οδηγούς της. Αναπληρωματικοί θα είναι οι Mick Schumacher και Robert Shwartzman. Η ιταλική ομάδα επιθυμεί να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1 και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τους νέους αεροδυναμικούς κανονισμούς του σπορ. Το 2021 η ομάδα κατάφερε να αναρριχηθεί στην 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, έπειτα από ένα πολύ άσχημο 2020. Επιπλέον, οι κανονισμοί τής δίνουν επιπλέον χρόνο στην αεροδυναμική σήραγγα και το CFD έναντι των αντιπάλων της, Mercedes και Red Bull.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

H Ferrari, μαζί με τις υπόλοιπες 9 ομάδες, θα ταξιδέψει στην Ισπανία στις 23-25 Φεβρουαρίου για το πρώτο χειμερινό τεστ. Το δεύτερο και τελευταίο τριήμερο θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν στις 10-12 Μαρτίου, μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του 2022.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ferrari στα social media για τη νέα F1-75.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles