spot_img

Πόσους γύρους έκανε η κάθε ομάδα στις δοκιμές του Μπαχρέιν

Στην κορυφή της κατάταξης με τους περισσότερους γύρους στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν βρέθηκε μία ομάδα που πιθανότατα θα είναι ουραγός στα Grand Prix.

Οι χειμερινές δοκιμές της Formula 1 έχουν περάσει πλέον στην ιστορία. Η πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν φιλοξένησε τα νέα μονοθέσια και για τρεις ημέρες η δράση «ζωντάνεψε» στην έρημο της Μέσης Ανατολής.

Ο ταχύτερος γύρος του τριημέρου επετεύχθη από τη Ferrari SF-24 που οδήγησε ο Carlos Sainz. Ο Ισπανός τη δεύτερη ημέρα σημείωσε το 1:29,921 και πλησίασε το χρόνο της pole position του 2023. Η ιταλική ομάδα πρωταγωνίστησε στις δοκιμές, καθώς βρέθηκε στην κορυφή των χρόνων και την τελευταία ημέρα.

Στις δοκιμές γνωρίζουμε πως δεν είναι το παν οι χρόνοι. Όλες οι ομάδες ψάχνουν τρόπους να βρουν την απόλυτη ταχύτητα των μονοθεσίων τους και να ξεκλειδώσουν απόδοση. Αυτό θέλουν να το κάνουν δίχως να δείξουν την πραγματική τους εικόνα στις αντίπαλες ομάδες.

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 

Μία ομάδα φαίνεται πως είναι στο σωστό δρόμο όσον αφορά τους στόχους της στις χειμερινές δοκιμές από τους γύρους που πραγματοποιεί. Όσο περισσότερους σημειώσει, τόσα περισσότερα τα δεδομένα που έχουν να αναλύσουν οι μηχανικοί.

Στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν για το 2024 τους περισσότερους γύρους σημείωσε η Haas F1. H αμερικανική ομάδα συμπλήρωσε συνολικά 441 γύρους, με τους Kevin Magnussen και Nico Hulkenberg να έχουν τρεις απροβλημάτιστες και παραγωγικές ημέρες. Παρά τις χαμηλές προσδοκίες ενόψει 2024, η Haas έχει μια βάση για να χτίσει εντός της σεζόν.

Η ομάδα που βρέθηκε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας είναι η Scuderia Ferrari. H ιταλική ομάδα είχε 416 γύρους και άφησε πίσω της τη Red Bull Racing που είχε 391. Αμφότερες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα σε αντίθεση με τη Haas που θέλει να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δύο ιστορικές ομάδες έμειναν στην ουρά της κατάταξης. Η McLaren Racing σημείωσε μόλις 328 γύρους, ενώ η Williams Racing 299 γύρους.

Αριθμός γύρων ανά ομάδα στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν.

Haas – 441 γύροι

Scuderia Ferrari – 416 γύροι

Red Bull Racing – 391 γύροι

Aston Martin – 379 γύροι

Kick Sauber – 379 γύροι

RB – 367 γύροι

Mercedes-AMG – 361 γύροι

Alpine F1 – 334 γύροι

McLaren Racing – 328 γύροι

Williams Racing – 299 γύροι

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles