spot_img

O Hamilton ξεκίνησε το δικό του «Last Dance»

Το 2024 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Lewis Hamilton, ο οποίος οδήγησε υπό κανονικές συνθήκες το τελευταίο του μονοθέσιο με τη Mercedes-AMG.

Αναμφίβολα το 2024 έχει ιστορική σημασία, καθώς πρόκειται για την τελευταία σεζόν του Lewis Hamilton με τη Mercedes-AMG στη Formula 1. O Βρετανός πήγε στη γερμανική ομάδα το 2013 και μαζί της κατέκτησε έξι παγκόσμιους τίτλους και αμέτρητα ρεκόρ.

Όλες όμως οι όμορφες ιστορίες έχουν τέλος και το 2025 ο Hamilton θα γίνει οδηγός της Scuderia Ferrari σε μία κίνηση που τάραξε τα νερά του σπορ. Η είδηση αυτή δεν προκάλεσε σοκ μόνο στην F1 αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν, ο Hamilton ξεκίνησε το τελευταίο του ταξίδι με τη Mercedes-AMG. O Βρετανός τη δεύτερη ημέρα στο Σακχίρ βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι της W15 και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη σεζόν. Το πρόγεμμά του προέβλεπε πως θα ήταν και την τρίτη ημέρα στο μονοθέσιο, όμως μόνο για το πρωινό σκέλος.

Παρά το γεγονός πως δεν οδήγησε όσο θα επιθυμούσε, ο ταχύτερος χρόνος του είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Βρετανός με τη C3 γόμα ελαστικών σημείωσε το 1:31,066, σε μία προσπάθεια που φάνηκε πως δεν πίεσε στο όριο. Το πρόγραμμα της Mercedes ήταν μοναδικό και διαφορετικό από κάθε άλλη ομάδα, καθώς επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένες δοκιμές. Για πολλούς, είναι ανησυχητικό πως δεν έκανε πολλές προσομοιώσεις αγώνα, όμως στη γερμανική ομάδα δεν φαίνεται να ανησυχούν.

Η ευχή τόσο του 39χρονου όσο και της Mercedes και των εκατομμύρια υποστηρικτών του είναι να ολοκληρώσει την πορεία του στη γερμανική ομάδα με έναν ακόμη παγκόσμιο τίτλο. Θα το καταφέρει;

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles