spot_img

Προσέλαβε δικηγόρους ο Massa για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα του 2008

Ο Felipe Massa πιστεύει στην ανατροπή του τίτλου του 2008 και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα με στόχο να γίνει αναθεώρηση της έκβασης του πρωταθλήματος της F1.

Το σενάριο το πρωτάθλημα της Formula 1 του 2008 να κριθεί στα δικαστήρια γίνεται ολοένα και πιο πιθανό. Ο Felipe Massa, ο μεγάλος χαμένος εκείνης της χρονιάς, θέλει μετά από 15 χρόνια να το διεκδικήσει. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του πρώην ισχυρού άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone.

O Βρετανός ανέφερε πως μαζί με τον τότε πρόεδρο της FIA, Max Mosley, γνώριζαν πως είχε αλλοιωθεί το αποτέλεσμα του Grand Prix Σιγκαπούρης από τη Renault, ώστε να κερδίσει ο Fernando Alonso.

Σύμφωνα με το motorsport.com, ο Massa ξεκίνησε τις διαδικασίες και προσέλαβε ομάδα δικηγόρων. Μαζί, θα εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το αν μπορεί να διεκδικήσει στα δικαστήρια τον τίτλο που έχασε στην τελευταία στροφή, του τελευταίου γύρου, του τελευταίου αγώνα εκείνης της χρονιάς.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #111 για τη Formula 1. 

Έπειτα από τις δηλώσεις του Massa, προκλήθηκε μεγάλη αναταραχή στα social media, με ποικίλες απόψεις από τους φίλους της Formula 1. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις τα πράγματα ξέφυγαν και δημιουργήθηκε κλίμα διχασμού, για μία ακόμη φορά.

Ο πρωταθλητής εκείνης της χρονιάς, Lewis Hamilton, δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος. Η McLaren ωστόσο, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και έστειλε μέσω ανάρτησης στο TikTok το δικό της μήνυμα προς τον Βραζιλιάνο.

Ο τίτλος του Hamilton, ο οποίος ήταν και ο πρώτος της καριέρας του, μόλις στη δεύτερη σεζόν του στο σπορ, είναι ο τελευταίος της McLaren στη Formula 1. Το φινάλε εκείνης της σεζόν στη Βραζιλία, είναι το πιο συναρπαστικό και ανατρεπτικό στην ιστορία του σπορ.

Δείτε το συγκλονιστικό Grand Prix Ιταλίας για το ελληνικό πρωτάθλημα, Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles