spot_img

Πρωταθλητής στην F2 o Mick Schumacher

Σε ένα δραματικό φινάλε στην Formula 2, o Mick Schumacher πήρε τον Τίτλο και θα ανέβει ως Πρωταθλητής στην F1 το 2021.

Ο Γερμανός ξεκίνησε από την 3η θέση στον τελευταίο αγώνα του Μπαχρέιν και ήθελε απλά μια 7η θέση. Μπορεί η εκκίνηση του να ήταν καλή, αλλά μπλοκαρίσματα του πλήγωσαν τα ελαστικά. Επιπλέον έδωσε μεγάλες μάχες, με τα προσπεράσματα να είναι έντονα λόγω της ιδιομορφίας της πίστας.

Διαβάστε επίσης: Δεν έχει υψηλές προσδοκίες για τον αγώνα ο Russell

Μάλιστα, έδωσε μάχη με τον αντίπαλο του στο Πρωτάθλημα Callum Ilott, με τους δύο να έχουν μάλιστα μικροεπαφή. Τα ελαστικά του ήταν σε τέτοια κατάσταση, όπου δεν θα έφτανε στο τέλος. Αναγκάστηκε να μπει για αλλαγή ελαστικών που τον έφερε στις τελευταίες θέσεις.

Όμως, ο Ilott είχε ένα κακό δεύτερο μισό αγώνα. Είχε πιέσει πολύ τα ελαστικά του και μέχρι το τέλος είχε ξεμείνει από ρυθμό. Χάνοντας τη μία θέση μετά την άλλη, έκλεισε τον αγώνα εν τέλει στην 10η θέση.

Ο Mick Schumacher ολοκλήρωσε τον αγώνα εκτός βαθμών, όμως ανακηρύχτηκε Πρωταθλητής για το 2020, έχοντας διαδεχθεί τους Nyck de Vries, George Russell και Charles Leclerc. Στη σεζόν του 2020 πήρε 2 νίκες και είχε τα περισσότερα βάθρα από όλους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Για την ιστορία, ο Jehan Daruvala κέρδισε τον αγώνα, με την Carlin να κάνει το 1-2, με τον Yuki Tsunoda στην 2η θέση. Το βάθρο έκλεισε ο Dan Ticktum που ξεκίνησε από την 1η θέση.

Το 2021 ο Schumacher ανεβαίνει στην Formula 1 με την ομάδα της Haas και θα βρίσκεται εκεί ως Πρωταθλητής.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles