spot_img

Δεν έχει υψηλές προσδοκίες για τον αγώνα ο Russell

O George Russell δηλώνει πως προσεγγίζει το Grand Prix του Σακχίρ χωρίς να περιμένει οπωσδήποτε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, παρά την δεύτερη θέση που κατέκτησε στις κατατακτήριες δοκιμές.

Διαβάστε επίσης: Τρομερά χαρούμενος ο Leclerc με την 4η θέση

Μετά την είδηση πως ο Lewis Hamilton νοσεί από COVID-19, o οδηγός της Williams που τον αντικατέστησε γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση. Ήταν ο ταχύτερος όλων σε FP1 και FP2, ενώ έχασε την pole για μόλις 0,026 sec.

Φυσικά θα ήταν υπέροχο να ανέβω στο podium, άλλα σαν αθλητής πάντα θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Γι’ αυτό και όσα πετυχαίνουμε με τη Williams, οι εμφανίσεις στο Q2, αποτελούν έκπληξη για μας και το συναίσθημα είναι καταπληκτικό. Επομένως, στον αγώνα θα είμαι ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος, ανάλογα με το πώς θα νιώθω ότι τα έχω πάει. Είτε νικήσω, είτε έρθω 3ος, είτε 5ος, θα είμαι χαρούμενος αν ξέρω ότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Γι’ αυτό δεν έχω συγκεκριμένες προσδοκίες και απλά ελπίζω για το καλύτερο.

Ο Βρετανός περιμένει έναν δύσκολο αγώνα, από φυσικής άποψης. Το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο για την μικρότερη σωματοδομή του Hamilton. Έτσι, ο Russell είναι αναγκασμένος να προσαρμοστεί σε ένα όχι τόσο βολικό cockpit, αλλά και να φοράει μικρότερο νούμερο παπούτσια.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

Ωστόσο εξύμνησε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα της Mercedes.

Το αυτοκίνητο είναι τελειοποιημένο σε κάθε τομέα. Τα φρένα, η κάθετη δύναμη, η ισχύς, οι αναρτήσεις, είναι απίστευτο πώς χειρίζεται τις αναπηδήσεις στην στροφή 7. Στην F1 όλοι δουλεύουν για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, και ό,τι κάνουν στο Brackley αυτή τη στιγμή είναι καταπληκτικό. Θέλουν να κερδίζουν και όταν τους ρώτησα πώς αισθάνονται που δεν είναι ο Lewis εδώ, μιας και δουλεύουν τόσο καιρό μαζί, μου απάντησαν “εμείς απλά θέλουμε να κερδίζουμε”. Αυτό δείχνει την νοοτροπία όλων στην ομάδα.

Απομένει λοιπόν να δούμε τι θα καταφέρει τελικά ο φέρελπις George Russell στον πρώτο του αγώνα με την πρωταθλήτρια Mercedes, σε ένα άκρως ενδιαφέρον Grand Prix.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τους αγώνες των ΗΠΑ και Βελγίου για το F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles