spot_img

Πρωτοτυπεί η F1 με τη παραγωγή ιδιαίτερων… αρωμάτων

Η F1 προέβη σε μια αρκετά ασυνήθιστη κίνηση, κάνοντας συνεργασία για την παραγωγή μιας περιορισμένης σειράς πέντε πολυτελών αρωμάτων.

Η φιλοσοφία γύρω από την παραγωγή των αρωμάτων στηρίζεται στην πιο προηγμένη τεχνολογία γύρω από την 3D εκτύπωση. Η προσεκτική σχεδίαση των μπουκαλιών σχεδόν παραπέμπει στις γραμμές ενός μονοθεσίου της F1, με το κάθε μπουκάλι να φυλάσσεται μέσα σε έναν πολύπλοκο εξωσκελετό.

Παρακάτω παρατίθενται οι δηλώσεις του σχεδιαστή Ross Lovegrove:

Μια σκέψη μου πίσω από τον εξωσκελετό ήταν η πρακτικότητα. Το να σχεδιάσω δηλαδή κάτι που θα κρατάει μέσα του το μπουκάλι. Όταν αυτό τελειώνει, μπορεί να αντικατασταθεί με ένα άλλο. Επίσης, η αξιοποίηση της 3D εκτύπωσης είναι πολύ μεγάλη. Το σχήμα του εξωσκελετού με παραπέμπει στο monocoque τμήμα που προστατεύει τους οδηγούς στα μονοθέσιά τους, όπως προστατεύει και το μπουκάλι με παρόμοιο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 11 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τα ίδια τα αρώματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να αντιπροσωπεύουν το πάθος, την προηγμένη τεχνολογία και το γόητρο της F1. Τα πέντε είδη αρωμάτων, σύμφωνα με την ίδια την παρουσίαση της F1, είναι τα εξής:

Precious Mettle, a fresh, intense, woody fragrance with a metallic twist that represents the courageousness required from drivers as they line up on the grid.

Turn 1, an avantgarde composition, with inimitable accords of burning rubber and rain on salty asphalt, honouring the performance and determination of powering through the first corner.

Overtake 320, a warm and spicy composition that races with a fiery blend of cinnamon and bergamot.

Neeeum White, a confident fragrance with a daring cocktail of spices, contrasting hot black pepper with the coolness of juniper.

Carbon Reign, a vibrant and energetic scent built around a champagne accord, dry amber and woods.

F1Η νέα αυτή σειρά αρωμάτων θα ξεκινήσει να προσφέρεται στο κοινό τον Μάρτιο του 2021, με την έναρξη της νέας σεζόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με το preview του GP Τουρκίας, μαζί με όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles