spot_img

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Suzuki ο Mir

Ο Joan Mir πιστεύει πως η Suzuki έχει όλα όσα χρειάζεται για να πετύχει στο 2021, παρά την αποχώρηση του Davide Brivio.

Ο Ισπανός πραγματοποίησε μια τρομερή σεζόν το 2020, κατακτώντας τον Παγκόσμιο Τίτλο. Μάλιστα, τα κατάφερε κερδίζοντας μόλις έναν αγώνα, τη στιγμή που άλλοι αναβάτες είχαν περισσότερες νίκες. Η σταθερότητα και η ταχύτητά του ήταν το κλειδί της επιτυχίας.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 1 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Παράλληλα, η μοτοσυκλέτα του είχε τη δυναμική ώστε να του δώσει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει. Συνολικά, η Suzuki κατέκτησε και το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, κάνοντας μια τέλεια σεζόν.

Πριν την έναρξη της νέας σεζόν όμως, ο επικεφαλής του πρότζεκτ, Davide Brivio, αποχώρησε από την ομάδα. Ο ίδιος, βρήκε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, καθώς θα μεταβεί στην F1 και την ομάδα της Alpine.

Ακούστε την εκπομπή του automotonews.gr για το MotoGP.

Η είδηση αυτή ήρθε ως σοκ στις τάξεις της Suzuki, η οποία ψάχνει τρόπους ώστε να μην αποδιοργανωθεί στο εσωτερικό της. Ο Mir τώρα μιλάει για τα νέα δεδομένα και πιστεύει πως η ομάδα του είναι σε θέση να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.

Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την ομάδα. Ο Davide άλλωστε ήταν σημείο αναφοράς για όλους. Είμαι όμως πολύ ήρεμος και έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Έχουμε τους ανθρώπους για να τα καταφέρουμε. Σίγουρα θα μας κοστίσει η απουσία του, αλλά δεν πιστεύω πως θα χάσουμε τον δρόμο μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα, την αγαπάμε και πιστεύω πως θα δώσουμε όλοι το 150% μας. Θα αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας με τον καλύτερο τρόπο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει ο Joan Mir με την Suzuki να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα του MotoGP και το 2021;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles