spot_img

Ralf Schumacher: «Δεν έχει ελπίδες για Πρωτάθλημα ο Verstappen»

Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Ralf Schumacher, πιστεύει πως ο Max Verstappen δεν έχει πιθανότητες να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν αν δεν υπάρξουν αφύσικα γεγονότα.

Η Mercedes έχει αυτή τη στιγμή το μομέντουμ υπέρ της, με τον Lewis Hamilton να έχει πετύχει στους δύο τελευταίους αγώνες ισάριθμες νίκες. Ο Max Verstappen διατηρεί το προβάδισμα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος οδηγών, έχοντας κατακτήσει τη 2η θέση τόσο στο GP Βραζιλίας, όσο και στο GP Κατάρ. Ο Hamilton, πάντως, μπορεί να κατακτήσει τον 8ο τίτλο του αν κερδίσει και τους 2 τελευταίους αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Υποτιμημένοι «άφαντοι» της F1 – #4, John Love

Ο Ralf Schumacher μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Deutschland για το ποιος πιστεύει πως θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα οδηγών. Πιο συγκεκριμένα, έχει την αίσθηση πως, χωρίς το στοιχείο της τύχης, ο Max Verstappen δεν μπορεί να τα καταφέρει, παρά το γεγονός πως έχει το βαθμολογικό προβάδισμα αυτή τη στιγμή.

Η Mercedes αυτή τη στιγμή είναι το πιο σταθερό μονοθέσιο. Ο Max (Verstappen) δίνει τα πάντα και αυτό δείχνει το πόσο καλός οδηγός είναι. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ωστόσο, δεν έχει καμία πιθανότητα. Ίσως να έχει την τύχη, την οποία στερείται μέχρι στιγμής. Εάν την είχε ήδη (την τύχη) στο ξεκίνημα της σεζόν, ίσως να ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής τώρα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Κατάρ.

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται αρκετή κουβέντα για το ρυθμό της Mercedes, με τη Red Bull να τονίζει κάποια σημάδια στην πίσω αεροτομή της W12 και να ισχυρίζεται πως αυτό τους δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στην τελική ταχύτητα. Η γερμανική ομάδα, από την άλλη πλευρά, είναι βέβαιη πως το μονοθέσιό της είναι εντός του πλαισίου των τεχνικών κανονισμών. Ο Ralf Schumacher, από τη μεριά του, δηλώνει πως η Mercedes, όντας ομάδα που έχει κυριαρχήσει στην υβριδική εποχή, δεν έχει λόγο να κάνει κάτι παράνομο.

Είδαμε και πάλι εδώ (GP Κατάρ) πως η Mercedes είναι αρκετά γρήγορη και δεν χρειάζεται να “κλέβει”. Υποθέτω πως δεν υπάρχει κάποια ομάδα που σκόπιμα αγνοεί τους κανονισμούς. Εάν είσαι κοντά στο όριο, πάντα υπάρχει κάτι που μπορεί να πάει λάθος και να εισέλθεις σε γκρίζες περιοχές.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Max Verstappen προηγείται με 8 πόντους στο πρωτάθλημα οδηγών, την ίδια ώρα που η Mercedes είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με διαφορά μόλις 5 πόντων. Η λήξη της σεζόν είναι 2 αγώνες μακριά και το φινάλε του πρωταθλήματος του 2021 αναμένεται πολύ ενδιαφέρον.  

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles