spot_img

Rally Ακρόπολις 2017 2η μέρα: Μεγάλος νικητής o Kajetanowicz

Ο Kajetan Kajetanowicz ήταν ο μεγάλος νικητής του Rally Ακρόπολης για 2η φορά, με τα ελληνικά πληρώματα να μας κάνουν και πάλι περήφανους.

Ο Πολωνός μπήκε στη 2η ημέρα του Rally με μόνο στόχο να κάνει μια μανιασμένη επίθεση και να περάσει 1ος. Όμως αυτό δεν χρειάστηκε, καθώς ο Nasser Al-Atttiyah που βρισκόταν στη 1η θέση, αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα και εγκατέλειψε. Την ίδια τύχη είχε και ο Bruno Magalhaes, ο οποίος είδε τον κινητήρα του rally car του να χάνει ισχύ και ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο.

Έτσι, ο Kajetanowicz πήρε την πρωτοπορία και κρατήθηκε στην 1η θέση μέχρι τέλους και πήρε την δεύτερη του νίκη στο Rally των Θεών.

Ο Magalhaes ολοκλήρωσε στην 2η θέση παρά τα προβλήματα που είχε, ενώ το βάθρο των νικητών συμπλήρωσε ο Gregorz Grzyb με Skoda Fabia R5.

Ο Κύπριος Αλέξανδος Τσουλόφτας πέτυχε μια εξαιρετική 4η θέση στο Rally, ενώ την πρώτη 5άδα έκλεισε ο Έλληνας πρωταθλητής του 2003 Σωκράτης Τσολακίδης.

Ο Γιώργος Φιλιππίδης ήταν πολύ άτυχος την δεύτερη ημέρα, καθώς είχε έξοδο στην 12η ΕΔ, που τον έθεσε εκτός αγώνα και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την εντυπωσιακή του εμφάνιση.

Αποτελέσματα Rally Ακρόπολης

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles