spot_img

Rally Μεξικό: Θρίαμβος Ogier σε έναν δραματικό αγώνα

Ο Sebastien Ogier ήταν εκείνος που βρέθηκε στη κορυφή της κατάταξης, έπειτα από τρεις συναρπαστικές ημέρες δράσης.

Ο Γάλλος πολυπρωταθλητής, ανέκαμψε έπειτα από την κακή εμφάνιση στη Σουηδία και απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Μπορεί όμως να πήρε μια φαινομενικά εύκολη νίκη, όμως δέχθηκε ποινή 10 δευτερολέπτων στην Power Stage που του κόστισε την 2η θέση στην ΕΔ.

Στην Power Stage, σύμφωνα με τους αγωνοδίκες έκοψε ένα σικείν όταν και ακούμπησε τα στοιχεία που είχαν βάλει οι άνθρωποι του rally. Ως αποτέλεσμα, από 2ος έπεσε στην 7η θέση και η Toyota έκανε το 1-2, με τον Ott Tanak μπροστά από τον Jari Matti Latvala. O Thierry Neuville ακολούθησε, με τον Andreas Mikkelsen και τον Sebastien Ogier να κλείνει την 5άδα.

Ο Ogier πήρε όμως τη μεγάλη νίκη που τον έφερε στη κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά πάνω από 1 λεπτό από τον Dani Sordo που βρέθηκε 2ος. Ο Ισπανός έκανε το καλύτερο του rally από το 2015 και παρά το κλατάρισμα που είχε στην Power Stage βρέθηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Όμως, είχε και τη βοήθεια του Kris Meeke, o οποίος έχασε 47 δευτερόλεπτα στην Alfaro που του κόστισε την 2η θέση, αλλά όχι και το πρώτο βάθρο της χρονιάς.

Ο Andreas Mikkelsen ολοκλήρωσε ένα ήσυχο rally στην 4η θέση, μπροστά από τον Sebastien Loeb. O Γάλλος έκανε τη μεγάλη του επιστροφή, ήταν στη κορυφή για ένα μεγάλο διάστημα, όμως ένα κλατάρισμα τον έριξε αρκετά πίσω.

Την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Neuville, Pontus Tidemand (WRC2), Latvalla, Lappi και ο Suninen.

Αποτελέσματα Rally Μεξικό

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles