spot_img

Red Bull: «Η Mercedes δεν μπορεί να μας απειλήσει»

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, πιστεύει πως η Mercedes-AMG παρά τις αναβαθμίσεις στο αγωνιστικό της πακέτο δεν μπορεί να τους απειλήσει μειώνοντας τη διαφορά τους στην κορυφή.

Η Mercedes-AMG στο Grand Prix Ισπανίας έφερε το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στο φετινό Πρωτάθλημα της Formula 1. Η αναβαθμισμένη W14 E-Performance είχε πολύ καλό ρυθμό στην πίστα της Βαρκελώνης και οι Lewis Hamilton και George Russell βρέθηκαν στο βάθρο. Παρ’ όλα αυτά, τα “Μαύρα Βέλη” δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον ρυθμό της RB19 και ο Hamilton τερμάτισε 24 δευτερόλεπτα πίσω από το νικητή το αγώνα Max Verstappen.

Ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner, ισχυρίζεται πως δεν έχουν κανένα λόγο ανησυχίας αναφορικά με την ανανεωμένη εμφάνιση της Mercedes.

«Σίγουρα έκαναν ένα βήμα μπροστά, αλλά ουσιαστικά παρουσίασαν ένα μονοθέσιο B-spec και θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο μέρος από το budget τους πάνω στις αναβαθμίσεις αυτές. Κρίνοντας από τη διαφορά στους χρόνους μας στο τέλος του αγώνα, ήταν σχεδόν η ίδια με αυτή στο Μπαχρέιν. Το μόνο που συμβαίνει είναι πως αλλάζει η σειρά των ομάδων που ακολουθούν πίσω μας. Τη μια είναι ο Fernando όπως στο Μονακό, την άλλη η Mercedes και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στους επόμενους αγώνες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #116 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. 

Η Red Bull παραμένει η μοναδική ομάδα του grid που δεν έχει παρουσιάσει έως τώρα στασιμότητα ή πτώση στην απόδοσή της εντός πίστας. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν φέρει σημαντικές αλλαγές στο αγωνιστικό τους πακέτο ο ρυθμός της RB19 παραμένει ασυναγώνιστος και φυσικά ο Horner δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

«Η ομάδα κάνει τρομερή δουλειά και είναι απίστευτα αποδοτική. Έχουμε κάνει πολύ μικρές αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο από το Μπαχρέιν, ενώ οι υπόλοιποι έχουν φέρει σημαντικές βελτιώσεις. Η διαφορά όμως έχει παραμείνει ίδια και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για όλους πίσω στο Milton Keynes που κάνουν απίστευτη δουλειά».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles