spot_img

Red Bull: «Η Mercedes προσπαθεί να μας κολλήσει τον τίτλο του φαβορί»

Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, στρέφεται κατά της Mercedes και του γεγονότος πως θεωρεί τους ταύρους φαβορί και ταχύτερη ομάδα στην αρχή της σεζόν.

Το 2021 δεν μπορούσε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τους οπαδούς του σπορ. Οι Lewis Hamilton και Max Verstappen πήραν νίκη στους δύο πρώτους αγώνες και δείχνουν τα φαβορί για να διεκδικήσουν τον Τίτλο.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 26 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η μάχη όμως δεν είναι μόνο εντός πίστας αλλά και εκτός, όπου δηλώσεις και σχόλια παραγόντων των ομάδων δημιουργούν διαφορετικές καταστάσεις. Σε αυτό στέκεται τώρα ο Horner, o οποίος επέλεξε να σταθεί σε δηλώσεις του Toto Wolff που χρήζει την Red Bull ως το φαβορί για την ώρα.

Φυσικά και τέτοιες δηλώσεις χρησιμοποιούνται ώστε να δημιουργηθεί μεγάλη πίεση προς εμάς. Φυσικά και θα προσπαθήσει ο Toto να δημιουργήσει την αντίληψη ότι η Red Bull είναι το φαβορί ώστε η ομάδα του να είναι στο κυνήγι. Αλλά εγώ δεν πιστεύω πως είμαστε το φαβορί για να είμαι ειλικρινής. Είμαστε απέναντι σε μια ομάδα που έχει 7 Παγκόσμιους Τίτλους. Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να κάνεις τα μαθηματικά.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Στη συνέχεια, ο Horner εξήγησε τη θέση του θέτοντας παραδείγματα από τους δύο πρώτους αγώνες σε Μπαχρέιν και Ιταλία.

Η Mercedes μας χρίζει φαβορί, αλλά όταν τους βλέπεις, είναι μια ομάδα με 7 Πρωταθλήματα και ένα κακό τεστ. Το μονοθέσιό τους ήταν όσο γρήγορο ήταν το δικό μας στο Μπαχρέιν και η διαχείριση ελαστικών τους είναι εξαιρετική. Όπως λέω πάντα, θα χρειαστούν ακόμα δύο-τρεις αγώνες ώστε να έχουμε μια αντιπροσωπευτική εικόνα και ακόμα το πιστεύω. Μετά τον αγώνα στην Ισπανία θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα της πραγματικής δυναμικής των ομάδων.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Red Bull ξεκίνησε ξεκάθαρα ως το ταχύτερο μονοθέσιο στο 2021, αλλά η Mercedes δεν το βάζει κάτω. Η μεταξύ τους μάχη θα είναι συναρπαστική, καθώς το Πρωτάθλημα δεν τελειώνει στην Βαρκελώνη ή στην Monza, αλλά τον Δεκέμβριο στο Άμπου Ντάμπι.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles