spot_img

Rossi: «Χρειάζομαι χρόνο για να αποφασίσω»

Ο Valentino Rossi μίλησε για την αντικατάστασή του στην Yamaha το 2021, λέγοντας πως η ομάδα του είπε να πάρει μια απόφαση άμεσα.

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής θα δει τον Fabio Quartararo να παίρνει τη θέση του στην εργοστασιακή Yamaha από την επόμενη σεζόν. Ταυτόχρονα ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Maverick Vinales για ακόμα δύο χρόνια, πράγμα που σημαίνει πως το line-up της ομάδας έκλεισε από τώρα για τα επόμενα χρόνια.

Αυτή η εξέλιξη αφήνει τον Rossi σε μια πολύ δύσκολη θέση, με τον ίδιο να αποκαλύπτει τι συνέβη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε εκείνον και την ομάδα.

Για λόγους που υπαγορεύει η αγορά των οδηγών και οι μετεγγραφές, η Yamaha μου ζήτησε από την αρχή της χρονιάς να πάρω μιαν απόφαση για το μέλλον μου. Επέμεινα όμως σε αυτά που έχω πει, δεν ήθελα να βιαστώ και απάντησα ότι χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο. Η Yamaha στη συνέχεια ενήργησε ανάλογα και ολοκλήρωσε τις συνομιλίες. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι πρώτο μου μέλημα είναι να γίνω και πάλι ανταγωνιστικός και να συνεχίσω την καριέρα μου ως αναβάτης του MotoGP και το 2021. Προτού όμως πάρω την οποιαδήποτε απόφαση, χρειάζομαι απαντήσεις που μόνο η πίστα και οι πρώτοι αγώνες μπορούν να μου δώσουν. Είμαι χαρούμενος βέβαια που, στην περίπτωση που συνεχίσω, η Yamaha είναι έτοιμη να με υποστηρίξει, δίνοντάς μου εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και εργοστασιακό συμβόλαιο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles