spot_img

Διαψεύδει η Mercedes για αποχώρησή της από την F1

Η ιστορία αποχώρησης της Mercedes από την F1 περνάει από ακόμα περισσότερα κύματα, μετά από τις δηλώσεις του CEO της Daimler, Ola Kaellenius.

Το διοικητικό συμβούλιο της Daimler θα συνεδριάσει στις 12 Φεβρουαρίου όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, στο οποίο θα συζητηθεί το μέλλον της Mercedes στην F1. Επιπλέον, φούντωσαν ξανά οι φήμες αποχώρησης της γερμανικής εταιρείας από το σπορ, κάτι το οποίο δεν άρεσε στον Kaellenius.

Ο CEO της Daimler αρνήθηκε το γεγονός πως η Mercedes θα φύγει από την F1 λέγοντας στο πρακτορείο Reuters πως «δεν αληθεύουν» τα δημοσιεύματα αυτά.

Το 2020 αποτελεί μια πολύ σημαντική χρονιά για την Formula 1, καθώς δεν έχει υπογραφεί η νέα εμπορική Συμφωνία Ομονοίας ανάμεσα στις ομάδες και τη Liberty Media. Τα πολιτικά παιχνίδια θα είναι πολλά και οι διαπραγματεύσεις πολύ σκληρές, καθώς η Liberty θέλει να αλλάξει το τοπίο, ειδικά στον τομέα των χρηματικών επάθλων των ομάδων, ώστε να υπάρχει μια πιο ίση κατανομή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 Η σεζόν της F1 φαίνεται πως ξεκινά πριν τη παρουσίαση των μονοθεσίων, όμως οι εξελίξεις τρέχουν και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε σενάρια για παραμονή κατασκευαστών όπως η Mercedes στην F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles