spot_img

Rossi: «Δεν μπορώ να παλέψω για τον Τίτλο»

Ο Valentino Rossi πιστεύει πως η τωρινή του αγωνιστική κατάσταση δεν του επιτρέπει να παλέψει για το 10ο Πρωτάθλημα του.

Ο Ιταλός είχε έναν απογοητευτικό αγώνα στο GP Εμίλια-Ρομάνα. Στον δεύτερο γύρο, είχε πτώση που τον έθεσε εκτός ανταγωνισμού εγκαταλείποντας. Ταυτόχρονα, η διαφορά του από την κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε στους 26 βαθμούς.

Ο Rossi αναφέρεται στην έλλειψη πρόσφυσης που έχει πάνω στην M1, μην μπορώντας να την εμπιστευθεί. Στις δοκιμές του Misano βρήκε κάποια πράγματα που ήθελε, όμως δεν ήταν ο μόνος που βελτιώθηκε. Την πραγματική του ταχύτητα δεν θα την μάθουμε καθώς εγκατέλειψε, όμως η Yamaha έφυγε από την πίστα με δύο νίκες σε δύο εβδομάδες.

Μιλάμε συνεχώς για το Πρωτάθλημα και είναι λογικό γιατί είναι μικρές οι διαφορές. Έχασα βαθμούς αλλά δεν αλλάζει πολλά. Δεν ήμουν ανταγωνιστικός και δεν μπορώ να παλέψω έτσι για τον Τίτλο. Πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι. Υπάρχουν πολλοί αναβάτες που είναι κοντά και το Πρωτάθλημα είναι ανοικτό. Αλλά όλα μπορούν να γίνουν. Πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί, να είμαστε ταχύτεροι και αυτό το τριήμερο προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε κάτι να βελτιωθούμε. Αλλά στον αγώνα με αυτή τη μοτοσυκλέτα δεν νιώθω καλά. Δεν έχω πολλή πρόσφυση. Προσπαθώ να βελτιώσω την επιτάχυνση, διότι είναι το αδύναμο σημείο μας. Δοκιμάσαμε κάτι το Σάββατο το οποίο δεν ήταν άσχημο, αλλά τη Κυριακή το πρωί υπέφερα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

H απόδοση του Rossi είναι ένα ερωτηματικό για την Yamaha, καθώς πλέον είναι ο μόνος από τους τέσσερις που δεν έχει πάρει νίκη. Επιπλέον ακόμα δεν υπάρχει ακόμαανακοίνωση της συμφωνίας με την SRT Petronas Yamaha, την οποία περιμένουμε εδώ και μήνες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles