spot_img

Ο Schwantz προβλέπει δύσκολη επιστροφή του Marquez

Ο Kevin Schwantz πιστεύει πως ο Marc Marquez θα έχει μεγάλο χρόνο προσαρμογής όταν επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο Ισπανός απουσιάζει από τους αγώνες πάνω κάτω έναν ολόκληρο χρόνο. Η μοναδική του εμφάνιση ήταν στο GP Jerez, όταν και τραυμάτισε σοβαρά το χέρι του. Έκτοτε έχει περάσει από δύο ακόμα χειρουργεία και η συμμετοχή του στην έναρξη της σεζόν είναι άγνωστη.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 24 Δεκεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τώρα, ο Schwantz μιλά για τον Marquez και τον μεγάλο δρόμο που έχει μπροστά του στην επιστροφή στην δράση.

Όταν αγωνιζόμουν πάντα είχα την αίσθηση πως αν σταματούσα για κάποιον λόγο ένα μήνα, θα ήθελα το τριπλάσιο διάστημα για να επιστρέψω στο επίπεδό μου. Παίρνει χρόνο και όσο περισσότερο μένεις μακριά, τόσο πιο πολύ χρόνο χρειάζεσαι. Ξαφνικά επιστρέφεις και είσαι 5s πιο αργός, επειδή δεν έχεις συνηθίσει το τι γίνεται στα 300 χλμ/ώρα. Εάν υπάρχει, πάντως, κάποιος που μπορεί να επιστρέψει στο προηγούμενο επίπεδό του, αυτός είναι ο Marc. Όμως δεν θα είναι εύκολο. Ποτέ άλλοτε δεν έχει μείνει τόσο πολύ μακριά από τους αγώνες και ξεκίνησε πολύ νέος. Ο χρόνος είναι μεγάλος κίνδυνος. Αν χρειαστεί να χάσει άλλη μια χρονιά και να κάνει νέα χειρουργεία, τότε τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα ακόμη και για εκείνον.

Η ημερομηνία επιστροφής στη δράση για τον Marquez είναι προς το παρόν άγνωστη. Από την Honda δεν γνωρίζουν και οι ίδιοι τι θα γίνει στη περίπτωση του και αρκετοί μνηστήρες θέλουν τη πολυπόθητη θέση στο HRC.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανασκόπηση της σεζόν και το μοναδικό F1 Quiz.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles