spot_img

Rossi για 2021: «Νιώθω πολύ δυνατός»

Ο Valentino Rossi πιστεύει στη νέα αγωνιστική σεζόν και θέλει πολύ δυνατά αποτελέσματα με την Yamaha στο 2021.

Ο Ιταλός μπαίνει σε ακόμα μια τεράστια δοκιμασία, όντας στην 26η του σεζόν ως αγωνιζόμενος σε κορυφαία πρωταθλήματα. Για πρώτη φορά στη καριέρα του στο MotoGP, δεν θα αγωνίζεται με εργοστασιακή ομάδα. Η Petronas SRT είναι το νέο του σπίτι και δίπλα του θα έχει τον αναβάτη της Ακαδημίας του, Franco Morbidelli.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 24 Μαρτίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στις δοκιμές του Κατάρ δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος στην αρχή, όμως στο τέλος βρήκε ταχύτητα που τον άφησε με χαμόγελο. Ο Rossi ανυπομονεί για τη νέα σεζόν και δεν το κρύβει.

Μετά τις δοκιμές στο Κατάρ, νιώθω αρκετά δυνατός και η ισορροπία της μοτοσυκλέτας είναι καλή. Έκανα τον καλύτερο γύρο μου στην πίστα, κάτι που ήταν σημαντικό. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί αναβάτες σε διαφορετικές μοτοσυκλέτες που είναι επίσης δυνατοί, αλλά είμαστε σίγουρα εκεί στη μάχη μαζί τους. Ο ρυθμός μας φαίνεται καλός, οπότε αισθάνομαι ότι είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε τη σεζόν στο Κατάρ αυτό αγωνιστικό τριήμερο. Υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Έχουμε εργαστεί καλά και προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω τη σεζόν σε λίγες μέρες.

Δείτε το GP ΗΠΑ της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Ο Rossi βλέπει το 2021 ως την τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να αποδώσει σε κορυφαίο επίπεδο στην ηλικία του. Θέλει επιπλέον να ξεγράψει την εφιαλτική σεζόν που είχε το 2020 με την Yamaha, όπου συνδυάστηκε με πολλές πτώσεις και απουσίες λόγω Covid-19.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει ο Rossi να κατακτήσει τουλάχιστον μία ακόμα νίκη στο MotoGP το 2021;

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με το Preview του 2021 και το F1 Quiz.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles