spot_img

Ο Alonso περιμένει «εκπλήξεις σε μια απαιτητική σεζόν»

Ο Fernando Alonso δηλώνει έτοιμος για τη νέα αγωνιστική σεζόν, η οποία θα έχει εκπλήξεις για τον ίδιο, όντας ιδιαίτερα απαιτητική.

Ο Ισπανός επιστρέφει στην F1 μετά από απουσία δύο ετών, όπου αγωνίστηκε στο WEC και κατέκτησε ένα επιπλέον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τώρα, ο 3-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αγωνιστεί στην ομάδα που κατέκτησε τους Τίτλους του στην F1. Μπορεί πλέον να ονομάζεται Alpine, αλλά έχει το ίδιο DNA με αυτό που την άφησε το 2009.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 24 Μαρτίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η χειμερινή περίοδος ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον ίδιο, ώστε να μπορέσει να είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η προετοιμασία του ήταν έντονη και εντός πίστας, πραγματοποιώντας πολλά χιλιόμετρα δοκιμών, ενώ ήταν και στο Rookie Test.

Τώρα, μετά τις χειμερινές δοκιμές του 2021 και λίγα 24ωρα πριν ξεκινήσει επίσημα η σεζόν, μιλάει για τις φιλοδοξίες του.

Καλύψαμε πάρα πολλά χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια των δοκιμών, το οποίο είναι σημαντικό και σου δίνει πάτημα ώστε να χτίσεις πάνω μέσα στη σεζόν. Ολοκληρώσαμε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος μας στις τρεις ημέρες του Μπαχρέιν και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με αυτό. Όσο για την απόδοσή μας είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε και δεν θα ξέρουμε την πλήρη δυναμική μέχρι τις πρώτες κατατακτήριες δοκιμές. Λίγα καύσιμα, γρήγορα ελαστικά και κινητήρες σε πλήρη ισχύ. Αναμένω ορισμένες εκπλήξεις τότε.

Δείτε το GP ΗΠΑ της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προετοιμασία του για τη φετινή σεζόν η οποία επηρεάστηκε από το ατύχημα το οποίο είχε. Το κάταγμα στο σαγόνι το οποίο είχε τον οδήγησε στο χειρουργείο, όμως στο Μπαχρέιν τον είδαμε σε πλήρη ετοιμότητα.

Υπήρξε μια τεράστια προετοιμασία γι’ αυτή τη στιγμή, όχι μόνο στην πίστα, αλλά και στο εργοστάσιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως επίσης και προσωπική προετοιμασία. Από τη στιγμή που υπέγραψα στην Alpine έδωσα μεγάλη έμφαση στο να ετοιμαστώ σωματικά και ψυχολογικά. Έμαθα πολλά από τις σεζόν μου σε διαφορετικές μορφές αγώνων. Όμως τώρα είμαι πίσω στην F1 και είμαι έτοιμος για μια σεζόν η οποία θα είναι πολύ απαιτητική.

Διαβάστε επίσης: Οι προβλέψεις του Automotonews για το 2021

Θα καταφέρει ο Alonso να επιστρέψει στην κορυφή με την ομάδα της Alpine; Ποιες είναι οι προβλέψεις σας για το 2021;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το Preview του 2021 και το F1 Quiz.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles