spot_img

Rossi: «Πρόβλημα για όλους στο MotoGP o Morbidelli»

Ο Valentino Rossi πιστεύει πως ο Franco Morbidelli θα είναι ένας από τους αναβάτες που θα πρωταγωνιστήσουν στο MotoGP.

O Ιταλός αναβάτης της Yamaha, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αναβάτη της Moto2, ο οποίος προηγείται στο πρωτάθλημα. Ο Morbidelli έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για να αγωνιστεί στο MotoGP την επόμενη σεζόν.

Αυτό φαίνεται εξιτάρει τον Valentino Rossi, ο οποίος βλέπει έναν αναβάτη από την ακαδημία του να κάνει το μεγάλο βήμα και μιλά με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Τον ξέρω πολλά χρόνια τώρα και νομίζω ότι ήταν ένας από τους πρώτους αναβάτες της Ακαδημίας μου. Η μητέρα του είναι από την Βραζιλία και ο πατέρας του από την Ιταλία, την Ρώμη, ενώ ήταν και αγωνιζόμενος. Μάλιστα ήθελε να βοηθήσει τον γιο του και πήγε για πρώτη φορά στον πατέρα μου, ζητώντας του να συνδράμει στην προσπάθειά του. Έτσι για πρώτη φορά τον είδα με τον πατέρα μου πριν από πολλά χρόνια κι αρχίσαμε να προπονούμαστε μαζί και μαζί με τον Simoncelli. Από τότε γίναμε φίλοι. Θεωρώ ότι έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί να τα πάει πάρα πολύ καλά. Όταν προπονούμαστε αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Πάντα. Έτσι, πιστεύω ότι θα είναι μεγάλο πρόβλημα για όλους στο MotoGP.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles