spot_img

Η πρώτη εμφάνιση του νέου Suzuki Swift Sport

Μόλις δύο μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση, η Suzuki έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νέου της Swift Sport.

Η πρώτη φωτογραφία του Suzuki Swift Sport είδε το φως της δημοσιότητας από την ίδια την εταιρία και είναι το μόνο που έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής. Σε τεχνικό επίπεδο δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα, οπότε οι φήμες και οι όποιες πληροφορίες υπάρχουν, παραμένουν ίδιες. Ωστόσο, μπορούμε οπτικά να παρατηρήσουμε αλλαγές.

Εμφανισιακά, βλέπουμε διαφορές στο εμπρός μέρος, με νέα μάσκα και εμφάνιση. Στο πλάι παρατηρούμε πιο έντονα σπόλερ και νέες ζάντες αλουμινίου. Τέλος, στην οροφή μπορούμε να διακρίνουμε μερικές πινελιές που έχει προσθέσει η εταιρία. Ωστόσο για το πίσω μέρος δεν γνωρίζουμε προς το παρόν κάτι, μιας και δεν υπάρχει (ακόμα) φωτογραφικό υλικό. Ενδιαφέρον όμως θα έχει για την επιλογή εξατμίσεων, καθώς η προηγούμενη γενιά διέθετε διπλή απόληξη στο κέντρο.

Το Swift Sport αναμένεται να φορά τον 1.400άρη turbo κινητήρα βενζίνης που βγάζει συνολικά 140 ίππους. Εάν οι φήμες επιβεβαιωθούν, τότε τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα πραγματοποιεί σε λιγότερο από 9 δευτερόλεπτα. Το νέο Swift θα είναι ένα από τα πιο προσεγμένα αυτοκίνητα παραγωγής της Ιαπωνικής εταιρίας, μιας και το συνολικό βάρος θα είναι στα 870 κιλά, 175 λιγότερα από το απλό παραγωγής.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles