spot_img

Βρήκε κάτι καλό στις δοκιμές του Misano o Rossi

O Valentino Rossi ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος μετά τις δοκιμές στο Misano και είναι έτοιμος για τον δεύτερο αγώνα εντός έδρας.

Ο Ιταλός δυσκολεύτηκε στο δεύτερο μισό του GP Αγίου Μαρίνου, πέφτοντας εκτός βάθρο στο τέλος του αγώνα. Μπορεί να έχασε την ευκαιρία να 200ρίσει, αλλά ήταν χαρούμενος που τον κέρδισαν δύο αναβάτες της Ακαδημίας.

Διαβάστε επίσης: O Ανδρέας Λασκαράτος θα τρέξει στις 24H του Le Mans

Στο τεστ που έκανε το MotoGP στο Misano, έδωσε την ευκαιρία στον Rossi να βελτιωθεί. Δοκίμασε νέα πράγματα και πειραματίστηκε με την M1 του. Μπορεί να έμεινε στην 17η θέση των χρόνων, όμως ο ίδιος ήταν χαρούμενος όλα όσα βρήκε.

Δουλέψαμε σκληρά σήμερα κι έκανα πολλούς γύρους δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα. Δεν ήταν άσχημη ημέρα. Δουλέψαμε σε πολλά και όπως πάντα κάποια ήταν καλά και κάποια όχι. Σε γενικές γραμμές όμως το τεστ ήταν καλό. Βρήκαμε κάτι που ήταν θετικό κι έτσι θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο δυνατοί στον επόμενο αγώνα στην ίδια πίστα.

Συνολικά, ο Rossi κάλυψε 90 γύρους στο τεστ του Misano και τόσο ο ίδιος αλλά και η ομάδα πήραν δεδομένα. Όμως, τα άσχημα νέα είναι ότι το νέο σασί δεν έφερε τα αποτελέσματα που ήθελαν.

Ο Team Director της ομάδας, Massimo Maregalli, μίλησε για την εξέλιξη αυτή. Εξήγησε τι έγινε με το νέο σασί το οποίο δεν θα χρησιμοποιηθεί ξανά στο 2020.

Το νέο πλαίσιο δεν μας έδωσε αυτά που περιμέναμε κι έτσι θα έχουμε το τωρινό πλαίσιο για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα δούμε τις τηλεμετρίες τώρα και θα αποφασίσουμε για το αν θα έχουμε μερικά πράγματα στον επερχόμενο αγώνα. Μάλιστα δοκιμάσαμε κι ένα συνδυασμό ελαστικών που ίσως έχουμε στο Misano 2: το σκληρό μπροστά και το μεσαίο πίσω. Δεν είχαμε καταφέρει να δουλέψουμε σε αυτό το συνδυασμό το περασμένο τριήμερο.

Ακούστε την εκπομπή μας στο Youtube, “Slipstream”.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles