spot_img

Russell: «Δεν με ενδιαφέρει η μάχη με τον Hamilton»

Ο οδηγός της Mercedes, George Russell, ξεκαθάρισε πως ούτε ο ίδιος ούτε ο Lewis Hamilton ενδιαφέρονται να δώσουν μάχη για τόσο χαμηλές θέσεις και όχι για νίκες.

Ο νεαρός Βρετανός στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έμοιαζε να έχει προσαρμοστεί αρκετά καλά στις δύσκολες απαιτήσεις της W13. Με την Mercedes να πειραματίζεται με το στήσιμο του μονοθεσίου στους πρώτους αγώνα, είχε σχετικά καλό ρυθμό αγώνα και ειδικά στην πίστα της Jeddah. Οι δυο teammates μετρούν από ένα βάθρο στην τρίτη θέση έκαστος. Ο Russell, έχοντας πιο συστηματική απόδοση μέχρι τώρα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος Οδηγών.

Εννοείται όλοι θέλουν να τερματίσουν μπροστά από τον teammate τους, αλλά ούτε εγώ ούτε ο Lewis μας ενδιαφέρει να παλεύουμε μεταξύ μας για την 6η ή 5η θέση. Πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεργαστούμε ώστε να καλύψουμε το κενό στην απόδοσή μας. Δεν θα με πείραζε εάν τερμάτιζε μπροστά μου, όπως ξέρω ότι δεν τον νοιάζει που τερματίζω μπροστά του. Το σημαντικό είναι να καλύψουμε την διαφορά και να μαχόμαστε για νίκες. 

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστραλίας.

Η Mercedes παραμένει μια από τις ομάδες του grid που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην εξέλιξη του μονοθεσίου. Αν και η μονάδα ισχύος που έχουν σχεδιάσει δείχνει αρκετά αξιόπιστη, στο αεροδυναμικό κομμάτι συνεχίζουν να έρχονται αντιμέτωποι με τις αναπηδήσεις και την έλλειψη κάθετης δύναμης. 

Μπορεί να έχουμε μια βελτίωση, βλέποντας όμως τους χρόνους μας εντός πίστας δεν έχουμε μειώσει σχεδόν καθόλου τη διαφορά μας από τους πρώτους. Ξέρουμε ότι το μονοθέσιο έχει δυνατότητες και έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας για να τις ξεκλειδώσουμε. Προς το παρόν αυτά τα αποτελέσματα είναι άκρως θετικά καθώς μας κρατάνε ακόμα στο παιχνίδι. Πιστεύω κάναμε μια σχετικά καλή έναρξη στη σεζόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Μετά από τρεις αγώνες στο 2022, η Mercedes βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με 65 βαθμούς. Επόμενος αγώνας της Formula 1 είναι το Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια, στις 22-24 Απριλίου.

Δείτε το GP Κίνας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles