spot_img

Russell: «Είχαμε τρομερό ρυθμό, δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Ιδιαίτερα χαρούμενος με το βάθρο στο GP Ολλανδίας ήταν ο George Russell, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος με το ρυθμό της W13.

Το καλύτερο αποτέλεσμά του στη Formula 1 ισοφάρισε ο George Russell της Mercedes-AMG με τη δεύτερη θέση στο Grand Prix Ολλανδίας όπου κυριάρχησε ο Max Verstappen. Ο Βρετανός παρά την κακή του εκκίνηση εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα της W13 και το γεγονός πως η ομάδα του επέλεξε καλύτερη στρατηγική για τον ίδιο έναντι του teammate του Lewis Hamilton.

Παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να απειλήσει για τη νίκη, ο Russell μετά το πέσιμο της καρό σημαίας ήταν πολύ χαρούμενος με την ταχύτητα που έδειξε η γερμανική ομάδα στο Zandvoort.

«Ως ομάδα είχαμε τρομερό ρυθμό σήμερα, ξέρω πως το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε. Όμως αυτό μας δίνει άπλετη αυτοπεποίθηση και πίστη πως μπορούμε να πάμε ακόμα πιο μπροστά. Είναι φοβερό να βλέπουμε τρεις διαφορετικές ομάδες στο βάθρο και εμείς ως Mercedes πλησιάζουμε στην κορυφή. Ας συνεχίσουμε να πιέζουμε»

Με το αποτέλεσμα στην Ολλανδία, η Mercedes-AMG είναι πλέον μόλις 30 βαθμούς πίσω από τη Scuderia Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Ακούστε την εκπομπή για τη Formula 1 Slipstream με τα τελευταία νέα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles