spot_img

Russell: «Ο Hamilton εμψύχωνε συνεχώς την ομάδα»

Ο George Russell μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον teammate του, Lewis Hamilton, και τα όσαν τον εντυπωσίασαν σε αυτή τη δύσκολη σεζόν για τη Mercedes-AMG.

Το 2022 ήταν μία χρονιά που η Mercedes-AMG θέλει να αφήσει πίσω της. Η W13 E-Performance αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων καθώς δεν ήταν ένα μονοθέσιο που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στα χέρια των Lewis Hamilton και George Russell.

Στο εργοστάσιο του Μπράκλεϊ, ξόδεψαν πολύτιμο χρόνο για να κατανοήσουν τα δομικά προβλήματα που είχε το μονοθέσιό τους. Μάλιστα, όπως έχουν παραδεχθεί από τη γερμανική ομάδα, δεν έχουν κατανοήσει πλήρως το τι ακριβώς πήγε στραβά και αυτό είχε δημιουργήσει ένα κλίμα απογοήτευσης στο εσωτερικό της.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #103 για τον κόσμο της Formula 1 

Όπως αποκαλύπτει όμως ο Russell, αυτός που κατάφερε να εμψυχώνει την ομάδα, να της δίνει κίνητρο και να κρατά ψηλά το ηθικό της στο 2022, ήταν ο Hamilton. Σε συνέντευξη που δημοσίευσε η Mercedes, o 24χρονος Βρετανός μίλησε για την πρώτη του σεζόν δίπλα στον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Η σχέση μας τον τελευταίο χρόνο είναι αρκετά αρμονική. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι το πώς ο Lewis δουλεύει μαζί με την ομάδα, το πώς αντλεί το μέγιστο από τους ανθρώπους που έχει γύρω του. Επίσης με εντυπωσίασε το πώς καταφέρνει να κρατά το ηθικό της ομάδας ψηλά στις πολύ δύσκολες στιγμές. Φυσικά και ήδη γνώριζα πόσο τρομερά γρήγορος είναι και πόσο δύσκολη είναι η πρόκληση να είσαι teammate με έναν οδηγό σαν κι αυτόν»

Το 2022 η Mercedes είδε το εντυπωσιακό σερί 8 συνεχόμενων πρωταθλημάτων να σταματά. Το γερμανικό εργοστάσιο, κατέκτησε μόλις μία νίκη και αυτή ήρθε από τον Russell στο Grand Prix Βραζιλίας.

Στόχος της ομάδας το 2023 είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες και η W14 να αποδειχθεί μονοθέσιο-νικητής.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τους οδηγούς της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles