spot_img

Η Ferrari μας καλεί να ερωτευτούμε με το μονοθέσιο του 2023

H Scuderia Ferrari θέλει να αναδείξει τον έρωτα το 2023 καθώς ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα παρουσιάσει το μονοθέσιο του 2023. 

Στην Ιταλία τα μυστικά δεν κρατάνε πολύ, έτσι και η ημερομηνία αποκαλυπτηρίων του νέου «όπλου» της Ferrari ανακοινώθηκε επίσημα. H 675 όπως είναι (μέχρι νεωτέρας) το κωδικό της όνομα, θα μας συστηθεί μία ημέρα γεμάτη… έρωτα.

Η παρουσίαση του κόκκινου μονοθεσίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου – την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Τι λέτε; Θα καταφέρει να μας κάνει να την ερωτευτούμε;

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως η F1-75, η προκάτοχός της δηλαδή, ήταν με διαφορά το πιο σαγηνευτικό μονοθέσιο της Formula 1 στις πίστες. Μέχρι ένα σημείο της σεζόν ήταν και το ταχύτερο αλλά τελικά, διάφοροι λόγοι οδήγησαν στην απώλεια των τίτλων οδηγών και κατασκευαστών, από τον Μαξ Φερστάπεν και τη Red Bull Racing αντίστοιχα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #103 για τη Formula 1. 

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η ημέρα κινηματογράφησης που προβλέπουν οι κανονισμοί – πάντα με συγκεκριμένους περιορισμούς (χρήση demo ελαστικών της Pirelli, όριο 100 χιλιομέτρων δοκιμών).

Και κάτι αξιοσημείωτο: αυτή τη φορά αυτή δεν θα λάβει χώρα στην πίστα του Φιοράνο που είναι ακριβώς δίπλα στις εγκαταστάσεις της Scuderia στο Μαρανέλο αλλά στην πίστα της Ίμολα, που φιλοξενεί το Grand Prix της Εμίλια-Ρομάνια.

Πίσω από το τιμόνι μονοθεσίου με το οποίο η Ferrari στοχεύει στο να επιστρέψει στους τίτλους μετά από 15 χρόνια, θα είναι ξανά οι Charles Leclerc και Carlos Sainz.

Κι αν στο οδηγικό δίδυμο υπάρχει σταθερότητα, ενδεχομένως να είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Fred Vasseur – του νέου επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, που από τις 9 Ιανουαρίου θα αναλάβει τα καθήκοντα του Ματία Μπινότο.

Μία ημέρα νωρίτερα, στις 13 Φεβρουαρίου, θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια της νέας Aston Martin AMR23.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles