spot_img

Russell: «Θα τα δώσω όλα στον αγώνα»

Ο George Russell θα τα δώσει όλα στον αγώνα του GP Βελγίου, έπειτα από την εκπληκτική δεύτερη θέση που κατέκτησε στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο George Russell έκανε ένα καταπληκτικό χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές και λίγο έλειψε να φέρει στην πρώτη θέση μία Williams για πρώτη φορά μετά το 2014. Ο ίδιος θα εκκινήσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του από την πρώτη σειρά της εκκίνησης μετά το GP Σακχίρ το 2020, όταν οδηγούσε με Mercedes και αντικατέστησε τον Lewis Hamilton.

Διαβάστε επίσης: GP Βελγίου QP – Ο Verstappen στην pole μπροστά από τον απίθανο Russell

Στις δηλώσεις του, ο Russell τόνισε πως δεν σκοπεύει μόνο στη διατήρηση της θέσης του, αλλά θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση, τουλάχιστον στον πρώτο γύρο του GP Βελγίου.

Νομίζω ήμασταν στην ευχάριστη θέση όπου δεν είχαμε κάτι να χάσουμε. Ήμασταν στο Q3, κάτι που δεν ήταν φυσιολογικό για εμάς και έπρεπε να τα δώσουμε όλα. Φυλάξαμε τη δύναμη της μονάδας ισχύος για τον τελευταίο γύρο και σκέφτηκα “Ξέρεις κάτι; Πρέπει να τα δώσω όλα”. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, αλλά προφανώς η αυριανή μέρα μετράει. Πρέπει να αγωνιστούμε και να πάρουμε πόντους.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν θα διεκδικήσει τη νίκη στον πρώτο γύρο του GP Βελγίου, αλλά και το πού πιστεύει, ρεαλιστικά, πως θα τερματίσει. Ο Russell απαντά:

Αυτό είναι το πλάνο μας. Αν υπάρχει η παραμικρή ευκαιρία για νίκη, θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Πρέπει, βέβαια, να είμαστε και ρεαλιστές. Έχουμε πολύ γρήγορα μονοθέσια πίσω μας, όμως αν οι συνθήκες του αγώνα είναι ίδιες με τις σημερινές, μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη 10άδα. Όμως, εφόσον ξεκινάμε από την πρώτη σειρά της εκκίνησης είμαστε σε θέση να μείνουμε ψηλά στην κατάταξη για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δε νομίζω, πάντως, πως θα κάνω κάτι ανόητο δίνοντας μάχη με τα μονοθέσια που θα είναι γρηγορότερα από εμάς. Είναι εφικτό να τερματίσουμε τον αγώνα στην πρώτη πεντάδα με συνθήκες σαν τις σημερινές, η κατάκτηση πόντων είναι ο απόλυτος στόχος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το έργο του Russell δεν θα είναι εύκολο, καθώς δίπλα του θα έχει τον -πιθανότατα επόμενο teammate του- Lewis Hamilton.

Δείτε το GP Βραζιλίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles